2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
عزیزم آب نمک هر دوساعت قرقره کن اصلا نگران نباش اگر خدا بخواد توی بدترین شرایط جنینت میگیره هیچ استر ...

سلام عزيزم

من خيلي حالم بده

همش خلط دارم

امروز خلطم كمتر شده چون از ديروز آزيترومايسين خوردم

نميدونم شايدم اشتباه كردم خوردم

خيلي حالم بده

امروز آبريزش شديد بيني و عطسه دارم

عطسه به دير دلم فشار مياره

نكنه خدايي نكرده بچه هامو از دست بدم

انشاالله عزیزم 🤲🤲🤲🤲🤲 شوهرم میگه حس خودت چی میگه ؟ میگم نمیدونم بخدا. بسکه هر بار با ی نشونه ...

آترین جان وقت آزمایشت کی هست؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اشکال نداره من ویار داشتم بهش از اول بارداری بدم میومد از هر چیک سبزی داره کلا سبزی نمیخوردم دیرو ...

نه دیگه عزیزم اونجوری خودتو ادیت نون.ویار که تموم میشه. البته بعضی هاش با آدم میمونه. مثلا من تو حاملگی اولم به شدت از کنتاکی بدم میومد. اا الانم که ۸سال ازش گذشته لب نزدم. این سری هم یکبار تد حاملگی هوس فلافل کردم اما تا خواستم بخورم حالم بد شد. از اون به بعد نتاسفانه فلافل هم که قبلا دوست داشتم از چشمم افتاده

عزیزم آب نمک هر دوساعت قرقره کن اصلا نگران نباش اگر خدا بخواد توی بدترین شرایط جنینت میگیره هیچ استر ...

راستي من اصلا نه حس بارداري دارم

نه حس پريودي دارم

يكشنبه انتقال داشتم

ميگم عطسه تاثير بد نداره؟؟؟؟

آزيترومايسين ٢٥٠ چي؟

نه گلم متفورمین عمل کرد تخمدان بهتر میکنه چند میلی بود فقط با قرصای پیشگیری از بین میره نوشا جان

ابعادش فکر کنم ۴۵ میل در ۲۲ میل بودش. البته گفت که فولیکوله که تخمک آزاد نکرده و کیست معمولیه خودش از بین میره. اما امروز دیگه دکتر نبود که برم. انشاالله هفته اینده میرم دلم میخواد بهم متفورمین بدن🙃

انشاالله عزیزم 🤲🤲🤲🤲🤲 شوهرم میگه حس خودت چی میگه ؟ میگم نمیدونم بخدا. بسکه هر بار با ی نشونه ...

انشاالله که صلاحش بر خواسته دل شما منطبقه عزیزم. دیگه چیزی نمونده. انشاالله همسرتون با جعبه شیرینی میان خونه

سلام عزيزم من خيلي حالم بده همش خلط دارم امروز خلطم كمتر شده چون از ديروز آزيترومايسين خوردم نمي ...

نگران نباش گلم. اولا که چند روزی طول میکشه که جنین به بدن مادر وصل شه و از طریق خون مادر تغذیه بشه. تا اون موقع هم ازیترو تموم شده چون ۵ روزه هست دوره اش. برای سرفه هم نترس. من انتقال اولم بخاطر هایپری بیمارستان افتادم اونقدر حالم بد بود. و بع شدت تهوع و عذر میخوام عوق زدنهای شدید‌ اما مثبت شدم

راستي من اصلا نه حس بارداري دارم نه حس پريودي دارم يكشنبه انتقال داشتم ميگم عطسه تاثير بد ند ...

حالا اولشه گلم 

حس هامیان سراغت

بدون تجویزپزشکت قرص نخور

خدایابه امیدخودت🌺
نگران نباش گلم. اولا که چند روزی طول میکشه که جنین به بدن مادر وصل شه و از طریق خون مادر تغذیه بشه. ...

مرسي ازت عزيزم

با حرفاتون آروم ميشم

الهي به مراد دلت برسي عزيزم

من از يكشنبه كه انتقال داشتم مريضم تا الان كه از ديروز آزيترومايسين خوردم

هيلي نگرانم

سنم بالاست

جنين ندارم

٣ بار پانكچر شدم و دو تا جنين انتقال دادن

ب منم دادن، چون هایپر شده بودم فک کنم شما هم شدین برای این بود ک چند روز بعد از قطع کردنش پریود بشی ...

اره منم هایپر شده نفخ و یبوست دارم 

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی .