2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048077 بازدید | 684642 پست
سلام قربونت خوبم‌شکر خدا؛عزیزم گلو درد و سرماخوردگی فقط قرقره هر دوساعت آب نمک معجزه میکنه گلو سریع ...

خداروشکر

اوکی

مامانمحمد بیابخون گلم جواب سوالتوداد

خدایابه امیدخودت🌺
الهی دورت بگردم عزیز دلم ♥️ الهی فسقلا رو سلامت بغل بگیری میگم من تو واژنم تیر می‌کشه مثل زمان ...

عزیزم من چند روز اول انتقال حس پریودی داشتم اما روزهای بعد دیگه همش از بین رفت

آن شاالله خیره

بی بی چک اصلا نذاشتید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدای دلت عزیزم. انشاالله امروز میشه یکی از زیباترین روزهای زندگیتون. نگفتن چه ساعتی اماده میشه؟

دورت بگردم گفتم پست قبلیت گفت 5به بعد شوهرم 5میره الان میترسم که زنگ بزنم.

میترسم پس بیوفتم

دلم هم درد گرفته تو واژنم تیر میکشه 

عزیزم آب نمک هر دوساعت قرقره کن اصلا نگران نباش اگر خدا بخواد توی بدترین شرایط جنینت میگیره هیچ استر ...

سرفه چی🥲

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلا دوستان امروز رفتم عکس رنگی خیلی درد دارم انگار که عضله هام گرفته وشکمم سفت شده قبلا هم رفته بودم ...

عزیزم چرا دوباره عکس رنگی گرفتید؟ من قبلا گرفتم. یک سزارین و یک کورتاژم داشتم. به نظرتون قبل اینکه اقدام کنم بازم باید عکس بگیرم؟

قرمه سبزی چه اشکالی داره من هر هفته میخورم🤔 بخاطر جعفریش میگی؟

نه اشکال نداره من ویار داشتم بهش از اول بارداری بدم میومد از هر چیک سبزی داره کلا سبزی نمیخوردم دیروز هوسکردم خوردم بعد ۴ماه نگران شدم ک ویارم رفته و تونستم بخورم ازش بدم نیومد گفتم چرا ویارم از بین رفته یعنی طوری شده 😥

پی ار پی خونریزی ؟ من نداشتم الیته من خونی نداشتم اینقد این دست اون دستم زدن تا 8س.س گرفتن 

آره مانتوم وقتی رو تخت دراز کشیده بودم کثیف شده

نمیدونم الان بند اومده یا ن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سرفه نداشتم متاسفانه😅 فقط گلودرد و بدن درد من دوبار اینجوری شدم با فاصله کم

خدارو شکر نداشتی

من سرفه دارم دعا کن خوب بشم تا انتقال 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر قرص بخوری زودتر اب میشه گلم 

من هم بعد کورتاز دوماهه که پری نشدم و فقط یک دوره لک بینی داشتم و دکتر ویتاگنوس قرصشو داد خوب شدم. سونو دیشب رفتم گفت کیست ایجاد شده تو تخمدانت. داروش چیه؟ متفورمین برای کیست هم خوبه؟ شنیدم خیلی لاغر کننده هم هست.باید وزن گم کنم. بعد کورتاز بعلت صعف همه اش خوردم و خوابیدم دو کیلو وزنم بالا رفته

عزیزم من چند روز اول انتقال حس پریودی داشتم اما روزهای بعد دیگه همش از بین رفت آن شاالله خیره بی ب ...

قربون دلت برم خواهر مهربونم .الهی بسلامتی جوجه رو بغل بگیری.

وای اولین نفری میبین دردش رفته.من از سوم درد داشتم کمکم زیاد شد تا 9یا10بود که کم شد و رفت.

الان از صبی فکر کنم از استرس دردی مثل روز سوم دارم که خیلی خفیف.اما واژن الان داشتم در حدود نیم ساعت 2دقیقه ندارم 

ممنونم باحرفات دلگرمی میدی 

خدارو شکر نداشتی من سرفه دارم دعا کن خوب بشم تا انتقال 

ان شاالله خوب میشی عزیزم همه چیز رو بسپار بخدا و بدون که وقتی بدون اذن خدا برگی از درخت نمی‌افته دیگه این جور کارها که کلا از دست ما خارجه!شما تلاشت رو بکن اما نتیجه اونیه که خدا براتون در نظر گرفته عزیزم❤️