2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048121 بازدید | 684644 پست
گلم حساس نشو من ک پی ار پی نکردم ولی دوستم خراش داد لیزر کرد پی ار پی هم کرد چسب جنینم زد سروقتم انت ...

جان دل

انشالله منم چسب جنین بهم بده مثبت بشم😃

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسپکلوم منظورم بود😐😂

وای من روز انتقال دکت هی میگفت شل کن من سفت میکردم میترسیدم اخر سر تا انتقال داد در اورد تازه شل کردم گفت الان شل میکنی خسته نباشی گفتم چیکارکنم ترسیدم 😂😁

وای من روز انتقال دکت هی میگفت شل کن من سفت میکردم میترسیدم اخر سر تا انتقال داد در اورد تازه شل کرد ...

😂😂😂

روز انتقال مرگ منه بخدا 

نمیدونم چرا رو این مورد انقد سفتم🤪

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربونت برم دوست خوبم خدا نی نیتو برات حفظ کنه اره اشتباه کردم جواب هر چی که بود باید حداقل تا روز ۱۰ ...

ای جووون ان شاءالله 

دور از جونت عزیزم مطمئنم خانوم فاطمه معصومه (س) خودشون واسطه میشن تا خدا بهت نظر کنه🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
جان دل انشالله منم چسب جنین بهم بده مثبت بشم😃

انشالله بکو بنویسه برات گلم مینویسه من دوستم رفت مطب گفت بنویس نوشت براش گرفت یه ساعت قبل انتقال زوداونم چهارشنبه ازمایش داره انشالله ک مثبت بشه بنده خدا از راه خیلی دورم میومدپیش دکترم مطب 

😂😂😂 روز انتقال مرگ منه بخدا  نمیدونم چرا رو این مورد انقد سفتم🤪

من هم میترسیدم هم خجالت میکشیدم انگار جلسه سران بود سه نفر وایساده بودن دکترم و جنین شناس و پرستار سه تایی زل زدع بودن اونجا 😂😂😂😂

😂😂😂 قبلش تست کردم اگه دکمه شلوارم رو نبندم چی میشه  دیدم انقد از فاقش برام تنگه که تکون نم ...

از دست تو ک با این کارات آدمو می خندونی

😂😂😂

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
😍😘 قربونت برم تموم شد دراز کشیده ام هنوز فکر کنم به خونریزی افتادم! مشکل ساز نباشه واسه انتقال ...

نه بابا. فک نکنم خونریزی بیفتی. فقط دکتر ب من گف وقتی بلند میشی ی مقدار سرم ممکنه بریزه بیرون نترس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای قربونش برم میشه یعنی 😭😭😭😭 اینقد حالم بده که توصیفی نیست.شوهرم همش دلداری میده

اره عزیزم میشه انقد حرص نخور برا نی نی بده 😡نینی مون گناه داره مامانش حرص میخوره میفهمه