2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
سلام عزیز دلم😘😘😍 شکر خدا 😘❤️ واااااای یکی بیاد منو بگیره😂 من جنبه تعریف ندارما گفته باشم😎😎🤪 ...

الهی شکر بهترم 

ولی سینم سنگینه میفهمم عفونت داره ولی با سرفه هام هیچی خارج نمیشه

اصلا بیماری عجیبی بود 

وقتی نفس میکشم سینم خر خر می‌کنه 

دراز که میکشم نفسم تنگه

دیروز خودم امپول آنتی بیوتیک زدم انشالله تا دوم خوب بشم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی قربونت برم خیلی حالمون گرفته شد الهی خدا هرچه زوتر معجزه شو بزاره بغلت فاطمه جان 

خدا نکنه عزیزم😘.نگو دیگه تورو خدا ، حالتون بگیره حال منم خراب میشه ها🥺 باشه؟ آفرین دختر خوب😍 امشبم سعی کن زود بخسبی که فردا کلی کار داریم😍🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی شکر بهترم  ولی سینم سنگینه میفهمم عفونت داره ولی با سرفه هام هیچی خارج نمیشه اصلا بیماری ...

ان شاالله خوب خوب میشی توکل ب خدا😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نشد دست خالی برگشتم دوباره باید از صفر شروع کنم جنین ها کیفیت نداشت 1حالا می خوام یه کارایی کنم کیفی ...

عزیزم من مشکل از همسرم بود ویتامین اینا روش تاثیر نداشت اصلا 

ولی دکتر نوروزی بهش امپول سینال اف دادو یه یسری هم قرص لتروزول بهش داد مورفولوژی از صفر درصد به ۳۵ درصد رسید خیلی بهترشد که ما ای وی اف شروع کردیم

به سلامتی عزیزم پس صدر صد مثبتی انشاالله.فردا آزمایش میدی دیگه ؟ من یدونه شیاف دارم شبا سینه درد د ...

آره انشاالله اگه امشب از استرس زنده موندم فردا میرم آزمایش

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام دوست جانم به سلامتی انشااله  دوران قشنگی رو بگذرونی به حق فاطمه زهرا دوستم یک سوال  ...

اصلا هر روز نرو یک روز در میان برو چون زیادش هم امکان اسیب داره من هفته ای دو جلسه میرفتم توی پریودی هم اصلا نرو

ان شاالله خوب خوب میشی توکل ب خدا😘😘

قربونت برم خاله ی خوش قلبم🩷🩵

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون عزیزم نه تهران نیستم  اسمش رو بگید ممنون میشم  خیلی ممنونم از محبتتون

۴۱ پودر اینو فولیک دارم 

با یه قوطی کو کیوتن ۱۰۰ میلی

فکر کنم بقیه قرصامو شوهرم ریخته دور :/ 

نیستن اصلا!!!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه من امشب خواب به چشمم حرامه دختر فدات بشم مهتاج دعای دل شکستتم 

الهییی همچین خوابت بگیره نفهمی کی شد فردا ۱۱ ظهر😂🤪

برای اولین باره بعد از حدود ۴سال که از حاجت رواییم گذشته میخوام تو نی نی سایت بیان کنم.میخوام تو هر تایپکی ک تونستم بیان کنم. 

چندین سال بود ازدواج کرده بودم و بچه دار نمیشدم .۳بار آی وی اف کردیم. اما نشد .خیلی تحت فشار روحی و روانی از اطرافیان بودم .آزارهایی ک نا آگاهانه با سوالاتشون بهمون وارد میکردن. خیلی روزگار سختی بود به خصوص وقتی مرکز ناباروری میرفتیم .وقتی دنبال درمان نبودم راحتتر بودم.واقعا دوست نداشتم زنده باشم دیگه جمع های مهمونی نمیرفتم.خسته و داغون بودم.سنم هم خیلی بالا رفته بود.همسرم خیلی وضعیت اسپرمش افتضاح بود خودمم ذخیره تخمدانم پایین و تنبلی هم داشتم   قبل از آی وی اف سوم یهو به دلم افتاد ۴۰مرتبه شبهای ۴شنبه بریم با همسرم مسجد جمکران به آقا امام زمان متوسل بشیم. به همسرم گفتم بیا بریم میدونم که دست خالیه برنمیگردیم یا بهمون صبر میدن برای تحمل فرزندار نشدن اگر مصلحت اینه یا که به ارزومون میرسیم.به هیچ کس هم نگفتیم و کسی اطلاع نداشت. 

خلاصه همسرم قبول کردو رفتیم فکر کنم هفته ۱۹ بود که آزمایشم مثبت شد و ما ۴۰ هفته رو تمام کردیم. جالب اینجاست که فرزندم دو روز مانده بود به سالگرد تاریخی که چله رو شروع کرده بودیم بدنیا امد. یعنی قبل از اینکه ۱سال بشه ما به حاجتنون رسیدیم.

ضمنا آی وی اف سوم رو هم در همین چله رفتیم انجام دادیم که اون هم منفی شد.

الهی که هیچ زنی در آرزوی فرزند نمونه...