2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
من این ماه باه زنان خوردم فولیکولم بالغ شد ولی نمیدونم چرا ازاد نشد الان شده کیست اگه خوردی حتما ام ...

آزاد نشدنش ریطی به سقط نداره؟ چون هورمونها هنوز تنطیم نیستن. آخه منم کیست پیدا کردم

لعنتی چقد تایپ کردم برات پرید 🥹

خودم اوابوست کوانزیوم.اینوفولیک و فرتولیت 

شوهرم فرتیل اید کیوتن ۱۰

با آخری برای شوهرم فرتی وایتل نوشت شوهرم واریکوسل گرید ۲

داره که از نظر مورفو خرابن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم 😍😍خداروشکر خیلی مبارکت باشی مامانی  میشه از علائمت بگی سینه هات چطوره الان درد داره یا ...

ممنون عزیز دلم انشاءالله قسمت شما. از علائم هم از روز 7انتقا ل دردای پریودی خیلی کم داشتم گاهی تخمدونام درد می‌گرفت سینه هام بزرگ و سفت شده اما درد نه 

خدایا شکرت
لعنتی چقد تایپ کردم برات پرید 🥹 خودم اوابوست کوانزیوم.اینوفولیک و فرتولیت  شوهرم فرتیل ای ...

منم شوهرم مورفو داغون بود. این سری هم تعدادش داشت خیلی کم میشد. تقویتی ها و دارو ها روش تاثیری نداشت

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
لعنتی چقد تایپ کردم برات پرید 🥹 خودم اوابوست کوانزیوم.اینوفولیک و فرتولیت  شوهرم فرتیل ای ...

چه خوب عمل نکرده همسرت کلا عمل برعکس عمل میکنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
الهی شکر که معجزه های خدا تو دلتن هزاران بار شکر 

همسر من دکترم اینبار اسپیرژن تجویز کرده تا حالا استفاده نکرده بود نمی‌دونم چقد تاثیر بذاره دو عددش فقط مونده پس فردا تمومه😅😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام عزیزم. خوبی؟ اللن از سر کار اومدم گفت یه سر بزنم میدونستم آزمایشها برای فردا هستن اما بازم گفتم شاید یک روز زودتر تست داده باشین یا بیبی. انشاالله فردا روز پر باااری باشه

الهی شکر که معجزه های خدا تو دلتن هزاران بار شکر 

آترین عزیز برات سوره یس خوندم انشالله که بحق رقیه امام حسین فردا با خبر خوش بیایی دلمون شاد کنی 

بیصبرانه منتظر جواب ازمایش فردا هستم انشالله که خوشحالمون کنی😍😍😍

آترین عزیز برات سوره یس خوندم انشالله که بحق رقیه امام حسین فردا با خبر خوش بیایی دلمون شاد کنی  ...

آخی، فردا آزمایش دارن. الهییی بیان یه کم دلمون رو شاد کنن❤️❤️❤️

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
آترین عزیز برات سوره یس خوندم انشالله که بحق رقیه امام حسین فردا با خبر خوش بیایی دلمون شاد کنی  ...

وای قربونت بشم عزیز دلم ♥️ صد برابر خیری که برای من میخوای سر راهت قرار بگیره.قربون نفست بشم یاخدا

توکلم به خودش و نفس حق شما 😍😘