2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
آخی متأسفم عزیزم انشاالله دفعه بعد خدا دوست داشته گلم چون بعداز ۱۵روز منفی میشدی 

این بار می خوام حسابی تقویت کنیم نمی دونم از کجا شروع کنم 

فعلا که ویتامین ای و سی دادم شوهرم با آجیل و میوه و خرما عصری برم عطاری و خرید 

شما اطلاعی درباره تقویت تخمک و اسپرم دارید ؟

نترس برای همه اتفاق نمی افته 

می‌دونم قشنگم..

ولی چون بار اول با ابن سینا این اتفاق افتاد واسم یکم ترسش رو دارم

حالا جنین هام ۱۰ تا گرید آ. ۲ تا گرید ب بودن 😐

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی متأسفم عزیزم انشاالله دفعه بعد خدا دوست داشته گلم چون بعداز ۱۵روز منفی میشدی 

ببشتر نگران رفتار شوهرم بودم تا سوار شدم گریه کردم اما اون هیچی نگفت 

بعدش گفت اشکال نداره دوباره میایم 

فکر می کردم دعوا کنه اما شکر خدا رفتارش خوب بود دیگه منم حالم خوب شد 

نمی دونم طبیعی هست یا نه اما رفتارش خیلی رو من اثر داره اگه دعوا می‌کرد من نابود میشدم ولی حالا که خوب برخورد کرد منم عین خیالم نیست از وقتی اومدیم دارم سرچ میکنم واسه تقویت 

تا پریود بشم دوباره میرم 

نمی دونم بعد از قطع پروژسترون کی پریود میشم

نه امروز رفتم گفتن یک ساعت دیگه زنگ بزن تا بگیم

مگه انتقالت فرش بوده؟

تازه پانچر شدی؟ یا دوماه پیش؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ببشتر نگران رفتار شوهرم بودم تا سوار شدم گریه کردم اما اون هیچی نگفت  بعدش گفت اشکال نداره دوب ...

مگه دیگه جنین نداری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه من ۴ سال پیش بودم اما هر وقت می پرسیدم جواب نمیدادن امروزم کلی پاس کاری کردن تا گفتن 

چنتا دیگه جنین داری؟

اگه میخوای از اول شروع کنی این دارو ها فایده داره

ولی اگه همون جنین هارو بخوای انتقال بدی که تقویت اسپرم و تخمک بی اثره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه دوباره باید شروع کنم

آها موفق باشی عزیز دلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خوبین دخترا دارم میرم سونو بشم دعا کنین که میوم هام جای بدی نباشن که نیاز به لاپارا باشه و اندازه شون بزرگتر نشه🙏🙏🙏🥺🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
تو منی یا من تو من هنوز هورمونی نشدم که بگم بخاطر هورمونه تازه از فردا آمپول پروژسترونم شروع میشه ...

داروها بدنامون رو داغون کرده. من هنوزم که هنوزه آنوکسا و پروژسترون رو دارم. Ivig هم تازه از این ماه قطع کرد. سر سرکلاژم کلی سرم آنتی بیوتیک تزریق کردن، دارو بیهوشی هم که تا ۳ روز امانم رو بریده بود. قشنگ آدم حس میکنه بدنش پر مواد شیمیاییه😶

کلا به نظرم کسایی که با ivf باردار میشن تا آخر بارداری جسمی و روحی تحت فشارن.

من همسرم دیروز میگه روحیه ات خیلی تغییر کرده، خیلی سرد شدی. بنده خدا راستم میگه. چند سال فشار همه جوره ناباروری، بعدش درمان و تزریق آمپولایی که ازشون ترس داشتم، الان به لطف خدا بارداری با کلی استرسش و مشکلات حاشیه ایش. نا و رمقی برای آدم نمی مونه. درونم رسما پیر شده.

خونه هم از بس کثیفه کفری میشم. یه وقتایی یواشکی به دور از چشم بقیه پا میشم به کم جمع کردن. 

همه اینا رو گفتم ولی گله نیستا. خدا رو هزاااار بار شکر بابت نعمتاش. بابت اینکه لطف کرد روزی داد تونستیم ivf کنیم، لطف کرد نظر کرد باردار شدم و ....❤️

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم وللله من پیاده روی بادکش گرم ال ارژنینم روزی سه تا اینارو خودم سر خود انجام دادم دکترمم پرندزو ...

پس حسابی قبلش با دارو امادگی پیدا کردی منم الان پردنیزلون میخورم سالم خوری رعایت میکنم تا انشالله ببینم خدا برام چی میخواد با مثبت شدن شما منم روحیه بگیرم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای