2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
بچه ها من امروز آزمایش بتا تکرار کردم 1860 شد. خداراشکر. باهمه وجودم برای همتون دعا کردم صلوات فرستا ...

عزیزم 😍😍خداروشکر خیلی مبارکت باشی مامانی 

میشه از علائمت بگی سینه هات چطوره الان درد داره یا شله

دوستان آترین جون پنج شنبه آزمایش دارن بیاین برامثبت شدنشون نادعلی بخونیم هرکسی به هرتعدادکه میتون ...

من از ۱۰سه ۵تاشو خوندم الهی حاجت روایی همگی به ویژه خودت که باعث این خیر وشادی شدی عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم  من مشكلم فقط سرفه نيست خيلي خلط دارم الانم گلوم گرفته نميدونم آزيترومايسين بخور ...

اشکال نداره گلم عفونت غیره دستگاه تناسلی باعث منفی نمیشه

تو بارداری عفونت بدن مشکل ساز میشه

کاش ی دکتر بری که خیالت راحت بشه 

یبار دیدم ی خانومی اینجا نوشته بود  فک کنم   باه زنان؟؟؟؟ ی همچین چیزی   بچه ها خ ...

من این ماه باه زنان خوردم فولیکولم بالغ شد ولی نمیدونم چرا ازاد نشد الان شده کیست

اگه خوردی حتما امپول ازاد سازی بزن تا ازاد بشه 

هم اندومترم اومد بالا هم فولیکولم بالغ شد 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
@فردایی_روشن   چسب جنین اسمش آمپول gcsf من اگر اشتباه نکنم حدود ۲۰۰ تومن گرفتم. قبل انتقال ...

وای مرسی قشنگم ♥️

میگم بنظرت اگه ماما بنویسه داروخانه میده بهم؟

( به تیری در تاریکی دارم پرتاب میکنم، اگر پدر شوهرم بتونه با اون شخصی که مد نظرمه ارتباط برقرار کنه و برام بنویسه که خوبه اگه نشد هم حتما به صلاحم نیست)

دکتر معمولی ام که کلا نمی‌نویسه درسته؟

آخه یه دکتر عمومی مرد هم آشنا داره پدرم!!

اتفاقا با این راحت تریم چند ساله دوستیم خانوادگی

اگه این بنویسه چی؟ میدن بهم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزيزم صبح بخير با دكتر صحبت كردم گفت ليموشيرين و شلغم بخور اگه جواب نداد آزيترومايسين ٢٥٠ ...

نترس سنت از من بالاتر نیست منم نزدیک ۴۷

خدای ماهم بزر که منم جنین ندارم دیگ تخمک کشی هم نمیکنن برام 

من مثلا قبل زدن امپول ازادسازی ۵ میزدم ا ون دیگه الکی بود بعدیاشو ازنهم صبح میزدم ۴۸ ساعت یکبار وباه ...

ممنون عزیزکم♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

وای مرسی قشنگم ♥️ میگم بنظرت اگه ماما بنویسه داروخانه میده بهم؟ ( به تیری در تاریکی دارم پرتاب میک ...

عزیزم این آمپول  رو اکثر دکترا روز انتقال نسخه میدن بری از داروخونه بگیری و نیم ساعت مونده به انتقال برات میزنن منم تا روز انتقالم خبر نداشتم قراره اینو بزنم همون روز تو بیمارستان بهمن ماما یه نسخه داد گفت بیار بزنم برات بعد برو داخل برای انتقال . دقت که کردم همه ی دکترای بیمارستان بهمن همین کارو کردن برای مریضاشون میگم کاش بپرسی از ماما شاید واسه توام اینجوری باشه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
عزیزم این آمپول  رو اکثر دکترا روز انتقال نسخه میدن بری از داروخونه بگیری و نیم ساعت مونده به ا ...

انتقال قبلی که نداشتم فداتشم

فکر کنم مراکز باهم فرق دارن...

راستی قشنگم ، من سینم سنگینه انگار چرک داره صبح مجبورا شیر و نشاسته عسل خوردم ( قرص تیروئید هم نخوردم چون دیر بیدار شدم گفتم تداخل میشه)

بنظرت دیگه چیکار کنم تا اول خرداد خوب شم ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوبی گلم.علایمی داری منکه از ۱۰رفته رفته دل‌درد پری کم شد گاهی تخمدونا درد میکنند 

قربونت برم من دو سه روزه دل درد دارم و تخمدونامم یه کم گاهی تیر میکشه شما چطوری عزیزم امروز روز ۱۴ انتقالته؟؟

انتقال قبلی که نداشتم فداتشم فکر کنم مراکز باهم فرق دارن... راستی قشنگم ، من سینم سنگینه انگ ...

شیر گرم و عسل که عالیه  درمانهای خونگی مثل سوپ گرم ، دمنوش گرم لیمو شیرین ویتامین C ، غذاهای مقوی مثل ماهیچه پرهیز از غذاهای سرخ کردنی آبمیوه طبیعی اینا همه در کنار هم موثره ولی اگه عفونت زیاده تا روز انتقالت آنتی بیوتیک هم بخور اینجوری زودتر نتیجه میده .

یه چیزی که شاید کمتر کسی توجه کنه تو درمان همه ی بیماریها خواب راحت و بدون استرس توصیه شدهحتما شنیدی که در زمان مریضی بدن باخواب راحت بافت آسیب دیده ی خودش رو ترمیم میکنه مثلا دیدی اکثر داروهای سرماخوردگی یا هر بیماری دیگه ای یکم خواب آور هم هستن واقعا من این رو روی خودم تست کردم مریض که باشم بیشتر بخوابم زودتر خوب میشم. 

یه کتاب هم در این مورد خوندم که تو خواب نیمه عمیق و عمیق که اصطلاحا بهش میگن حالت آلفا و بتا بدن بافتهای آسیب دیده و بیمار خودش رو شروع میکنه به ترمیم کردن.

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن