2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
آره خواهری دکتر من خیلیییییییی سخت میگیره تو سیکل ای وی اف چه تخمک کشی و چه انتقال میگه ب دلیل عفونت ...

دوستم پی ار پی کرد و بعد سه روز پی ار پی رفت سونو و البته شب قبل سونو نزدیکی کردش رفت سونو و گفتش ک خون تیره تو رحمت هستش و گفته احتمالا بخاطر پی ار پی بوده 

قبل پی ار پی رحمش درست بودش

خواهرم گفته شاید بخاطر نزدیکی بودش ک شب قبل انتقال داشتم گفته ن بخاطر پی ار پی هستش و ب شما نساخته

ب شمام گفته بودش ک خون تیره تو رحمتون بودش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
چرا خبر داد بنظرم زایمان کرده 

من ندیدم پیامشو گلم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم انشالله بسلامتی پانکچر بشی و کلی نینی خوشگل بمونن برات مامان مهربونشون .پانکچرشدی اگرهایپرب ...

ممنون  میدونید صبح عمل شیم تا ساعت چند نگه میدارن ؟

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
ممنون  میدونید صبح عمل شیم تا ساعت چند نگه میدارن ؟

منکه چیزی خوردم و حالت تهوع نداشتم و سرویس بهداشتی رفتم ادرار کردم

مرخص شدم ، ملاکش همین بود 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دوستان مهربونم دیشب وامشب زیارت آل یاسین وذکر یونسیه ۱۰۰۰صلوات به نیت ۱۴معصوم دعای یستشیر خوندم برای سلامتی امام زمان ونینیا.باردارا.انتقالیاواقدامیا در آخر حاجت روایی همه خواهرای گلم🌹

الهی همگی حاجت روا شیم 🤲🤲🤲🤲

دوستم پی ار پی کرد و بعد سه روز پی ار پی رفت سونو و البته شب قبل سونو نزدیکی کردش رفت سونو و گفتش ک ...

فکر نمیکنم ربطی به پی ار پی نداره

آخه ۵ ccخونم نیست دوروز قبلش تزریق میشه اگر از پی ار پی بود لحظه ی نزدیکی خون میدید یا بعدش 

فکر نمیکنم ربطی به پی ار پی نداره آخه ۵ ccخونم نیست دوروز قبلش تزریق میشه اگر از پی ار پی بود لحظه ...

دکتر بهش گفته ک پی ار پی کردی خون پخش نشده و ی جایی مونده

سه روز بعد پی ار پی نزدیکی داشته شبش و روزش سونو شده ک اینجور گفته

دکتر ب شمام گفته ک خون کثیف تو رحمت هستش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دوستان مهربونم دیشب وامشب زیارت آل یاسین وذکر یونسیه ۱۰۰۰صلوات به نیت ۱۴معصوم دعای یستشیر خوندم برای ...

قبول باشه عزیزم ایشالا به دو تا نی نی خوشگل حاجت روا بشی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
نمیدونم بیمه ای که واسه کارگر میریزن معمولیه درسته؟

بله اون معمولیه ،تکمیلی یه هزینه اضافی داره که یا باید خودتون‌ بریزید یا اینکه صاحب کارتون می‌ریزه و تکمیلی میشه دیگه نمی‌دونم برای شما اون هزینه اضافه رو میریزن یا نه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ای جااااانم😍 بسلامتی قشنگم من دوم خرداد انتقالمه

به سلامتی گلم اینبارم باهمیم . دکتر چیزی نگفت که چرا سری پیش نگرفت؟ 

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
قربوووونت برم ان شاالله ما شادی ابد مدت داشته باشیم برات عزیزم😘😘😘

فدات عزیزم 😘😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...