2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
من نمیدونم ذخیرم چقدره تاحالا دکتر. نگفته منم یادم می‌ره بپرسم

خب اگه تعداد تخمکهات توی پانکچر زیاد بوده حتما ذخیره ات خوبه 

معمولا ذخیره کم وقتی سونو‌ میکنن‌‌ همون اول به خود شخص میگن که ذخیره ات کمه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

@tina_tina    

سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو به نیت شما و ان شاالله نی نی های گل الان و آینده تون خوندم❤️. ان شاالله به زودی فرزندان سالم و صالح و نور چشم و باعث سربلندی پدر مادرشون داشته باشید😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی وقته چیزای بدمزه روتحمل می کنیم اینم روش😤

🥲🥲🥲

من شکمو ام حساسم به غذام

راستی گلم اینی که الان میفرستم رو دوست داشتی بخون

عزیزم شنیدم حاجت میده حتی اگه به صلاح آدم نباشه

اینو بخون یا بنویس توی نوت گوشی :

۱۲۴۰۰۰ ذکر صلوات میفرستم قربه الله هدیه به ۱۴ معصوم و اهل بیت پاکشون به نیابت از شهید سید مجتبی سید مجرد قمی (اینجا میتونی هر شهید دوست داشتی اضافه کنی)

به نیت: 

۱ سلامتی کامل و عاجل حضرت صاحب الزمان علیه السلام وتعجیل در فرجشون

۲ مهمترین حاجت 

۳ حاجت مهم(با درجه اهمیت کمتر)

...

۱۴ چهاردهمین حاجتت 

همینطور از دومین تا ۱۴ حاجتت رو به ا‌ولویت و اهمیت مینویسی

الان همین متنو حاجتاتو اضافه کنی و یک بار همون اول نذر بخونی یا بنویسی اوکی میشه 

بقیه ش صلوات فرستادنه هر ۱۰۰ تا رو بنویس یا تیک بذار نمیدونم 

تا بشه صدو بیست و چهار هزار صلوات 

مدت پایان نذر هم تعیین نکن ، هر وقت تونستی میتونی تموم کنی

تسبیح تربت باشه عالیه ثوابش ۷۰ برابره 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خب اگه تعداد تخمکهات توی پانکچر زیاد بوده حتما ذخیره ات خوبه  معمولا ذخیره کم وقتی سونو‌ میکنن ...

آها ۱۲ تا جنین تشکیل شد برام

ممنون❤️♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

تأمین اجتماعی هستم

آخه تأمین‌ اجتماعی دو‌ نوع هست ،یکی معمولی میشه یکی ام تکمیلی ،به خاطر اون میپرسم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
الهی قربووونت برم سارا جانم❤️❤️ حلال کن تو رو خدا آبجی. باور کن من خوبم شکر خدا . وقتی خواهرایی مث ش ...

سلام فاطمه جانم به خدا از دیروز که خبرو شنیدم حالم بد شد چیزی نداشتم که بهت بگم 😓تا دلت آروم بشه فقط خدا بهت صبر وآرامش بده وهمینطور توانش که زودی بلند بشی ومسیرت وهدفتو با امیدواری تمام جلو ببری هرچند که میدونم شما خانم صبور وامیدواری هستی وحتماااا حتمااااا خدا جواب اینطور بنده هاشو به خوبی میده عزیزم❤️❤️❤️انشاءالله همگیمون امسال نی نی بغل باشیم🤲

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

[QUOTE=291140018]وای به خدا باورتومیشه من دیروز به مامانم گفتم دوستم انتقال داده دو روز دیگه ازمایششه براش دعا ک

الهی.قربون خودت ومامانت بشم که خودت برام خواهری مامانت مادری میکنه . الهی به حق حقانیت خدا ب حق ۶ماهه کربلا که زندگی هر دوتون پر بشه از برکات مادی ومعنوی خداوندی 😘😘😘😘😘

بقران منم دلم به دعاهای شما خوش و گاهی واقعاً فکر میکنم خدا جواب این مهربونیا بهم داده😍

خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲🤲🤲🤲🤲

یعنی تو رحمت خون دیده میشد ؟ بعد برات انتقال نمیداد ؟ یعنی خونی ک تو رحمت بودش بخاطر نزدیکی بوده ؟

آره خواهری دکتر من خیلیییییییی سخت میگیره تو سیکل ای وی اف چه تخمک کشی و چه انتقال میگه ب دلیل عفونت احتمالی و خونریزی رحم نباید داشته باشی متسفانه من دوبار داشتم هر دوبارم شب وصبح انتقال البته بگم شاید اگه فقط یبار باشه این اتفاق نیوفته ولی من بدلیل فرتیل سیم و استرادیول خیلی میل جنسیم بالا میره ومنم نمیدونستم بده

و به دکترم نگفتم چون دعوا میکنه.هربار باگریه و اینکه جنینا باز شده بود انتقال داد.البته همش می‌پرسید نزدیکی نداشتی. دارو گیاهی استفاده نکردی.از ترسم میگفتم نه

ولی اینبار حتی یکبارم نداشتم. 

منم عددش ۶.۸ هست فردا تخمک کشیمه گفتن احتمالا ۱۲ تخمک میگیرن و هایپر میشم

عزیز دلم انشالله بسلامتی پانکچر بشی و کلی نینی خوشگل بمونن برات مامان مهربونشون .پانکچرشدی اگرهایپربودی غیراز چیزای شور مثل خیارشور ودوغ شور وسفیده تخم مرغ و مرغ کبابی وقارچ کبابی استراحت فراموش نکن منم ده سال پیش پانکچرشدم هایپرشدید بعد ابن سینا بی در و پیکر به من سه تا جنین انتقال داد فکرکن داشتم میمردم جنینامم ازبین رفتن

آواکادو برابعدانتقالم خوبه؟ من اونروزخریدانقدربدمزه است باملون میکس کردم

آره عزیزم عالیه.رسیدش خیلی خوشمزه اس مثل کره یا سرشیره

اگر کال بودن بزارش لای گونی داخلی برنج هستا نه کیسه گونی

بزارش تو کابینت.وقنی میخوری واقعاً مقوی بودنش مثل گردو حس میکنی 

آخه تأمین‌ اجتماعی دو‌ نوع هست ،یکی معمولی میشه یکی ام تکمیلی ،به خاطر اون میپرسم 

نمیدونم بیمه ای که واسه کارگر میریزن معمولیه درسته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40