2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
بچه ها به ما گفتن فقط یه چای شیرین ساعت نه و نیم صبح ناشتا  آخه آدم ضعف میکنه اونجا هم کلی طول ...

مرکزتون گفت؟

من میخوام شبش پاچه گوسفندی بخورم

صبح ادم بخوره عطش میگیره

خدایابه امیدخودت🌺
قربانت گلم راستی استراحت مطلقم خوب نیست من سه روز اول و استراحت مطلق بودم بعدش نسبی درحد ناهار و شام ...

بعدسه روزبه نظرت برم سرکاریا مرخصی بگیرم؟محل کارم پله داره

امااونجامیتونم بشینم روصندلی سه ساعت زمان کارم هست

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان.ممنون میشم جواب منم بدید.امروز ۱۱ روز میشه که تاخیر دارم.انروز یه بی بی چک زدم.همون لحظه ...

به به مبارک باشه عزیزم بله که بارداری مهم اینه همون لحظه اول پر رنگ شده حالا به خاطر اینکه مطمئن بشی باز بیبی چک بزن و آزمایش بده

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
بچه‌ها خیلی دلم شور مفی شدن میزنه اصلأ حالم خوب نیست خیلی استرس دارم خدایا خودت کمک کن خدایا بسته د ...

اینجوری غذا میخوری ضعیف میشیا نی نی مون ریزه میزه میشه ع غذاتو بخور فکر منفی هم نکن فعلا م مامانی انشالله تا ۹ماه دیگم نی نی ها سفت چسبیدن بهت روز چندته؟ میخای یه بی بی چک بزن اگه اروم تر میشی

بچه‌ها خیلی دلم شور مفی شدن میزنه اصلأ حالم خوب نیست خیلی استرس دارم خدایا خودت کمک کن خدایا بسته د ...

قربون دلت آترین جون دلشوره نداشته باش منم یه لحظه خوبم یه لحظه داغونم فقط فکر و خیال میاد سراغم ولی سریع خودمو سرگرم میکنم این چند روز بگذره خدا در رحمتش رو برای منو تو هم باز کنه انشاالله خیلی به یادتم هر روز برات دعا میکنم و دلم روشنه به لطف خدا جانم

بعدسه روزبه نظرت برم سرکاریا مرخصی بگیرم؟محل کارم پله داره امااونجامیتونم بشینم روصندلی سه ساعت زما ...

گلم اکه اذیت نشی میتونی بری با دکترت مشورت کن من گواهی میخاستم از دکترمک کار نرم گفت کارتو برو اما خودم ترسیدم نرفتم دیگه کار نرفتم و بازم جفتم پایینه شمام با دکتر مشورت کن اگه کارت سبکه برو سرتم بند میشه من کارم زیاد سر پا بودم 

الهی😥

امروزروزچندمی؟

همونطورکه نشستی ذکربگو

یاجوادالائمه ادرکنی

خدایابه امیدخودت🌺
گلم اکه اذیت نشی میتونی بری با دکترت مشورت کن من گواهی میخاستم از دکترمک کار نرم گفت کارتو برو اما خ ...

ممنون گلم

کارم سبکه فقط استرس پله دارم

همسرم میگه مچ پاتو ببند بگو پیچ خورده که اروم پله روبری وآروم رابری گیرندن

میگم دلم نمیاددروغ بگم🥴

خدایابه امیدخودت🌺

دوستان عزیزم ختم سوره یس هدیه به امام جعفر صادق تو روز شهادتش به مادرش حضرت زهرا قسمش میدم نگاهِ مهربانش شامل حال همه ی ما منتظرا بشه واسطه بشن پیش خدا برامون از خدا بخوان که انتظار مادر شدنمون به پایان برسه به نیت مثبت شدن انتقالای بچه هایی که میخوان انجام بدن و انجام دادن ، سلامتیه نی نی های تو راه هر کس میخونه اعلام کنه بسم الله

ممنون گلم کارم سبکه فقط استرس پله دارم همسرم میگه مچ پاتو ببند بگو پیچ خورده که اروم پله روبری وآر ...

عزیز تو اون ۳روز دیکه انشالله نی نی لانه گزینی خودشو میکنم منم خونم طبقه دومه یواش یواش پاین و بالا برو 

انشالله بسلامتی عزیزم چه کارایی قبلش کردی؟ میشه بگی چه تقویتی هایی خوردی ؟چه کارایی کردی؟

عزیزم وللله من پیاده روی بادکش گرم ال ارژنینم روزی سه تا اینارو خودم سر خود انجام دادم دکترمم پرندزولون اسپرین متفورمین پروپلاتور ملاتونین اینارو بهم داده دیگه پریود شدنیم استرادیول ومیخوام پیشنهاد پی ار پیم بدم خراشم با تخمک کشیم دادن میگن اثرش هست هنوز بهش چسپ جنینم میگم بده 

خواهش می کنم عزیزم کاری نکردم❣️ هر جور ک دلت آرومه انجام بده عزیزم من از آذر ماه پارسال دارم استفا ...

ممنون عزیزدلم. 

محبت داری. توکل به خدا 💖

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم وللله من پیاده روی بادکش گرم ال ارژنینم روزی سه تا اینارو خودم سر خود انجام دادم دکترمم پرندزو ...

پروانه برای انتقال وضعیت رحمت خوب بود قبلش کاری برای رحم انجام دادن برات ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آرتیناجون حس و حالت رو می فهمم خدا دلت رو شاد کنه ان شاء الله  از اینهمه استرس و فکر و خیال ر ...

قربون دلت برم مهتاب جونی محتاجم به دعات میدونم دلت خیلی پاکه خدا به واسطه‌ی دعاهای شما منو ببینه

واقعاً سخته فکر نکنم دورانی از سختر باشه🥹😭