2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
دور از جونت عزیزم نگرفتم و شوهرم بیزاره از بیبی چک 

حق داری 

ولی من کرم دارم برای این انتقالمم میخرم ۵ . ۶ تابی

حیف ک آزادسازی داده

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بله درسته  چه کنم منم اگه اینجا چیزی نگم غمباد می گیرم  ببخشید تو رو خدا شما رو هم ناراح ...

نه بابا ،ما ناراحت نمیشیم اتفاقا درک می‌کنیم ، همگی همدردیم 

خدا به بزرگی و عظمت خودش گره از کار هممون باز کنه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان.ممنون میشم جواب منم بدید.امروز ۱۱ روز میشه که تاخیر دارم.انروز یه بی بی چک زدم.همون لحظه که ادرار ریختم تا چند ثانیه دو خط پررنگ قرمز بود.بعد یک دقیقه کم رنگ شد.و رنگش پخش شده.به نظرتون ممکنه باردار باشم.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
انشااله خدا سلامتی بده والله من منتظر پریودمم این پریودی انتقال دارم به امید خدا

انشالله بسلامتی عزیزم چه کارایی قبلش کردی؟ میشه بگی چه تقویتی هایی خوردی ؟چه کارایی کردی؟

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
قبلا برنامه ریزی کرده بودم دیروز که بقیه خانما گفتن غذای مونده نخور منصرف شدم اما الان یادم اومد منم ...

عزیزم بعد از انتقال بستنی خوب نیست کلا هر چیزی که داخل یخچاله بزار به دمای محیط برسه بعد بخور

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
قبلا برنامه ریزی کرده بودم دیروز که بقیه خانما گفتن غذای مونده نخور منصرف شدم اما الان یادم اومد منم ...

گلم‌به خودت استرس نده

فکرنکنم درحدکته کردن برنج منعی باشه

برنج مونده خوب نیست

ژله وبستنی ضرری نداره؟

مگه درطی مدت همسرتون دم دست نیست براخریدو...

خدایابه امیدخودت🌺

سعی کن بیشترسوپ بخوری شکمت سفت نشه

توش پای مرغ بریز

انتقالتون کی هست؟

خدایابه امیدخودت🌺
بچه ها  ببخشید نمی خوام جو تاپیک رو بد کنم  ولی من به هیچ کس نگفتم ivf کردم  تنها هس ...

خوشجل موشجل خانم

همه مرادهمینن 

همسرمنم هی میگه همه جاتمیزه توحساسی🥴

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم الهی شکر نتیجه شو گرفتی. من اینبار هیچی نگفتم چون هربار تو رو همشون شرمنده شدم 

گلم شرمنده چرا مگه دست خودت بوده؟ انشالله ک اینبار مثبتی ب خودت انرژی منفی نده ب خدا من اصلا فکر نمیکردم مثبت شم حتی روزی ک بی بی چک زدم چند دقیقه وایسادم نشد شروع کردم گریه کردن چون من سابقه افسردگی هم داشتم  بی بی چک و بردم با خودم رو تخت دیدم داره خط میندازه براخدا کار نشد نداره من و نینی حسابی برات دعا میکنیم توام مثبت شی 🙏🙏🙏🙏