2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
عزیز امروز ک ب استراحت نیاز نداری الان پاشو برافردا ناهار و شام بپز دو سه روز اول و باید استراحت مطل ...

قبلا برنامه ریزی کرده بودم دیروز که بقیه خانما گفتن غذای مونده نخور منصرف شدم اما الان یادم اومد منم نخوام باید ناهار وشام باشه تو خونه 

دیگه پاشدم سه مدل خورشت گذاشتم با اندازه سه روز برنج ژله و بستنی هم درست کردم 

دو مدل هم کوکو عصری درست کنم

واسه صبحونه و ۶ روز هم نون و مخلفات خریدم 

دیگه فکر کنم خوب باشه نه ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدای تو مرسی عزیزم. آره مضره ولی چاره چیه. گفتم نهایتا یک ماه می خورم اگر مثبت شدم که دکتر زرنانی گف ...

خواهش می کنم عزیزم کاری نکردم❣️

هر جور ک دلت آرومه انجام بده عزیزم

من از آذر ماه پارسال دارم استفاده می کنم

الهی ب حق امام جعفر صادق(ع) این دفعه خدا برات جبران کنه عزیزم🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
عزیز امروز ک ب استراحت نیاز نداری الان پاشو برافردا ناهار و شام بپز دو سه روز اول و باید استراحت مطل ...

من واسه تخمک کشی هم اندازه سه روز غذا پختم 

خوب که گفتید از بس فکر و خیال دارم تا خانما گفتن مونده نخور به کل منصرف شدم

من خودمم ادمی هستم که دوست ندارم تو کارهای خونه و اینطور مواقع از اطرافیان درخواست کمک کنم  یا ...

وای دقیقا

انقد گاهی دلم میگیره از تنهاییم...

انگار بیکس ترینم

ولی قوی ام😍 خودم میتونم رو پای خودم ب ایستم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

وای دقیقا انقد گاهی دلم میگیره از تنهاییم... انگار بیکس ترینم ولی قوی ام😍 خودم میتونم رو پای خود ...

راستی من خیلی جوک می خونم و فیلم خنده دار نگاه میکنم 

برای روحیه خیلی خوبه یه جا خوندم حتی درصد مثبت شدنم میبره بالا 

راستی من خیلی جوک می خونم و فیلم خنده دار نگاه میکنم  برای روحیه خیلی خوبه یه جا خوندم حتی درص ...

آره عزیزم فیلم کمدی دانلود کن تو این ۱۴ روز استراحت نگاه کن

چون هورمون ها قاطی میشه خود به خود فاز منفی آدم میگیره خیلی باید مراقب اون تایم باشی 

استرس اصلا خوب نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها خیلی دلم شور مفی شدن میزنه اصلأ حالم خوب نیست

خیلی استرس دارم خدایا خودت کمک کن خدایا بسته دیگه پنج بار تلاش کردم 

خدایا بسته تاوان.بچه ها بی بی چک زدن بنظرم بهتر از این همه استرسه.چون هرچه حلوتر میری از استرس ادم می‌میره.دیروز که هیچی نخوردم دیشب یزره استنبلی بدون گوشت خوردم الانم 

چنتا قاشق خوردم از معده درد جونم در اومده 

خدایا هیچ زنی اینجوری آزمایش نکن 😭😭😭😭

من واسه تخمک کشی هم اندازه سه روز غذا پختم  خوب که گفتید از بس فکر و خیال دارم تا خانما گفتن م ...

نه بابا اشکال نداره مونده بخوری بهتر از اینه گرسنه بمونی ک بعدم غذا خونگی کنسروی نیست ک بد باشه

کار خوبی کردی حالامن چون انتقالم فرش بود نتونستم غذا اماده کنم اما سه روزو خاهرموخاهر شوهرمو مادر شو ...

عزیزم الهی شکر نتیجه شو گرفتی. من اینبار هیچی نگفتم چون هربار تو رو همشون شرمنده شدم 

عفونت بدنم مثل اینکه زیاده ...

هرجا میرم که پلی سلین بهم بزنن قبول نمیکنن

چون قبلا فقط با این آمپول خوب میشدم

بنظرتون این شربت خوبه ؟ دکتر داده

میترسم تا انتقال خوب نشم مخصوصا که بد مریضم و انصاریپور گفته تب نکنمعکس شربت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم الهی شکر نتیجه شو گرفتی. من اینبار هیچی نگفتم چون هربار تو رو همشون شرمنده شدم 

وای دقیقا منم

واسه خودم ناراحت نبودم واسه مادرشوهر و پدر شوهرم ناراحت بودم که کلی گریه کردن

باز ندونن زیاد تاثیر نمیزاره بهشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عفونت بدنم مثل اینکه زیاده ... هرجا میرم که پلی سلین بهم بزنن قبول نمیکنن چون قبلا فقط با این آمپو ...

بعد گلاب به روتون بیرون روی پیدا کردم

هرچی آنتی بیوتیک باشه بخورم همین میشم بجز پلی سلین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40