2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
سلام عزیزم  بذار ریز بهت خیره بشه و سرش تو گوشی باشه  شما هم نه بحث بکن و نه جارو بزن ا ...

سلام گلم ممنونم عزیزم اره شمادرست میگید تا بشه نمیکنم ولی اخه نکنمم مسخرم میکنه هی میگه خونه رو نگا لباساتو نگا هی بهم تیکه میندازه منم ماهی ی بار جارو برقی میزنی باقیشو نشستنی جارو دستی تا اینکه میگن زیاد حموم نریم بده من حمومم نرم چندروز یه بار برم تیکه میندازه 😥😥اما خب بیشتری حرفاشو محل نمیدم میگم همینه ک هست میکه منم سرت هوو میارم گفتم دوتا بیار یکی کمه حالا شوخی میکنه ها ولی حرص میدع 

بله عزیزم همونه خیلی وقته خبری ازش نیست ان شاالله که مامان شده 

🥺🥺🥺

انشالله انشالله 🧿♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها  ببخشید نمی خوام جو تاپیک رو بد کنم  ولی من به هیچ کس نگفتم ivf کردم  تنها هس ...

شوهرت ک در جریانه!

منم هیچکی نمیدونست اولش همسرم همکاری میکرد واقعا

بعداً خانوادم بابام مامانم یکی از خواهرام میدونستن

اونام کمک میدادن

مگه بچه نمی‌خواد باید کنارت باشه همه جوره هواتو داشته باشه

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام عزیزم  بذار ریز بهت خیره بشه و سرش تو گوشی باشه  شما هم نه بحث بکن و نه جارو بزن ا ...

مهتاب جون آخه از اطرافیان هم نمیشه توقع کرد

من دیروز قبل از اینکه حالم بدتر بشه رفته بودم پیاده روی

بعد همونجا حالم بد بود اومدم خونه بدتر شدم

بهشون گفتم من مریض شدم یکی که دوستم داره واسم سوپ درست کنه 😐

از هیچکس هیچ خبری نشد

فقط زنگ زدن حالمو پرسیدن.. 

غریبه ام نیستن ، دوتا از عمه هام ، مامانم ، زنعموم

با همشونم راحتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام گلم ممنونم عزیزم اره شمادرست میگید تا بشه نمیکنم ولی اخه نکنمم مسخرم میکنه هی میگه خونه رو نگا ...

شوهر منه انگار😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها  ببخشید نمی خوام جو تاپیک رو بد کنم  ولی من به هیچ کس نگفتم ivf کردم  تنها هس ...

عزیزم خیلی وقتا آقایون درک نمیکنن این حجم از داروی هورمونی چه بلایی به سرمون میاره چقدر به توجه نیاز داریم ولی تو زحمت زیادی کشیدی و به مرحله ی انتقال رسیدی خواهش میکنم با این که حق داری ولی با استرس و دلخوری این روزا رو سپری نکن آرامش مهمترین فاکتوره برای انتقال موفق فقط خودت میدونی چجوری این آرامش رو بدست بیاری سعی کن بیخیال باشی و همسرت هر چی گفت یا هر کاری نکرد تو آرامشت رو حفظ کن یاد خدا و توسل به ائمه تو این دوران خیلی برای حفظ آرامشت مهمه منم الان برات آل یس میخونم که انشاالله با نتیجه مثبت نتیجه ی خستگی و صبرت رو میگیری

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام گلم ممنونم عزیزم اره شمادرست میگید تا بشه نمیکنم ولی اخه نکنمم مسخرم میکنه هی میگه خونه رو نگا ...

اگر اینطوریه که فدات شم خدانکرده  زبونم لال مشکلی پیش بیاد  اولین نفر خودشه که سرزنشت میکنه که مراعات نکردی

جاروبرقی رو بیخیال شو یه وقتایی که سرحاله با زبون نرم و شوخییه جوری راضیش کن خودش بزنه

تو بقیه کارها هم اگر واقعا سختت نیست با فاصله و کم انجام بده وگرنه ولش کن 

مثلا جارو دستی هم زحمتش کمتر از جاروبرقی نیست

تو همین چندماه اخیر بقیه بچه ها شاهدن بودن کسانی که مراعات نکردن و به لکه بینی افتادن حالا خداروشکر چیزی نبود و بخیر گذشت ولی به استرس چند روزه ای که داشتن نمی ارزه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
به نیت حاجت روایی همه دوستان خانمهایی که انتقال دارن  خانمهایی که انتقال دادن ومنتظرن  مام ...

قربون دلت انشاالله جوجه هات بسلامتی وسر موقه بیان

منم هر روز دعا وقران میخونم برای سلامتی همه ی نی نیا

حاجت روایی همگی انشاالله 🤲🤲🤲🤲🤲😘

مهتاب جون آخه از اطرافیان هم نمیشه توقع کرد من دیروز قبل از اینکه حالم بدتر بشه رفته بودم پیاده روی ...

من خودمم ادمی هستم که دوست ندارم تو کارهای خونه و اینطور مواقع از اطرافیان درخواست کمک کنم  یا توقع داشته باشم ولی بعضی وقتها چاره ای نیست منظورم این بود یا کلا انجام ندید یا از دیگران بخواین کمکتون کنن 

دیگرانی که به قول شما الان بهر دلیل کمک حال نیستن ولی فردا  خدانکرده اگر اتفاقی بیفته تازه براشون عزیز میشی و سرزنش و نصیحتها شروع میشه 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اگر اینطوریه که فدات شم خدانکرده  زبونم لال مشکلی پیش بیاد  اولین نفر خودشه که سرزنشت میکن ...

باشه گلم ممنونم اره دیگه خدای نکرده طوری شه میگه میخاستی کار نکنی نمیگع من مسخرت میکردم  تا بشه مراعات میکنم اتفاقا دکترم گفته جفتم پاینه استراحت کنم برا کارا خونه ک اذیت نمیشم غذا میپزم اماجارو رو بقول شما باید با زبون گولش بزنم بزنه 

منم دقیقاً همه کارام کردم ۵نوع غذا گذاشتم همچیم چیدم رومیز راحت با خیال آسوده رفتم 

کار خوبی کردی حالامن چون انتقالم فرش بود نتونستم غذا اماده کنم اما سه روزو خاهرموخاهر شوهرمو مادر شوهرم نفری یه روز پختن باقیشو خودم کارامو میکردم