2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048134 بازدید | 684645 پست
اینطوری نبود آخه 😑 ببین تنبل نیستا چون گاهی عشقی خونه رو واسم جارو می‌کنه  اما الان که مریضم ...

عزیزم اونم مثل شما روزای پر استرسی رو میگذرونه و استرسش رو داره یه طوری میگذرونه

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها  ببخشید نمی خوام جو تاپیک رو بد کنم  ولی من به هیچ کس نگفتم ivf کردم  تنها هس ...

لازمم نیست کسی بدونه خودت و همسرت برای هم کافی هستید ایشونم الان استرس داره خب شما بهش دلداری بدید🥰

😐😂😂😂 این پرخاشگری نتیجه ی عوارض داروهاست  ب شوهرت بگو صبرشو ببره بالا این دوهفته رو

هورمونی خوبم فعلا 

ولی چون سرما خوردم بی حالم انتظاراتی دارم که شکر خدا کلا همینجوریه

الان یادم افتاد سری قبل که سرما خورده بودم ، تو خواب سرفه میکردم 

اون بیدار بود سرش تو گوشیش 

یه لیوان آب نیاورد واسم که گلوم تازه بشه

وقتی چشامو باز کردم دیدم سرش تو گوشیه ولی بهم بی اهمیت سرش داد زدم😑😂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مرسی عزیز دلم 😍

قربانت گلم راستی استراحت مطلقم خوب نیست من سه روز اول و استراحت مطلق بودم بعدش نسبی درحد ناهار و شام میپختم خودم یه کوچولو ادم تحرک داشته باشه برا خون رسانی رحم خوبه 

لازمم نیست کسی بدونه خودت و همسرت برای هم کافی هستید ایشونم الان استرس داره خب شما بهش دلداری بدید🥰

من دلداری بدم اون باید محبتم کنه تکیه گاهم باشه 

تازه هر چی میرم طرفش پس میزنه کاش میرفت سال دیگه میومد

من فکر کنم پیامک بانک میره براش حالش بد میشه  توقع اینقدر خرج نداشت

دقیقا غر غر می‌کنه

چون میخواست برا ماشین ثبت‌نام کنه 

اما با انتقالم ، دیگه نمیتونه پولش کم میاد

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خواهش می کنم کاری نکردم❣️ عزیزدلم ب نظرم هیدروکسی کلروکین رو حتما با نظر پزشک استفاده کن چون ب شدت ...

فدای تو مرسی عزیزم. آره مضره ولی چاره چیه. گفتم نهایتا یک ماه می خورم اگر مثبت شدم که دکتر زرنانی گفت تا سه ماهگی مصرف کنم. اگر نه یکماه مصرفش خیلی عوارض نداره.

شما هیدروکسی رو از همون روز انتقال مصرف کردی؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
من دلداری بدم اون باید محبتم کنه تکیه گاهم باشه  تازه هر چی میرم طرفش پس میزنه کاش میرفت ...

خب اصلا نرو طرفش زندگی عادیت رو بکن فکر کن هیچ اتفاقی قرار نیست بیفته

خود به خود اتفاقای خوبم میفته

ما هم این روزا رو گذروندیم