2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
سلام. ببخشید بچه ها. میدونم شمام چقد پیگیر بودین تا الان. درسته خوش خبر نیستم ولی چون میدونم انتظار ...

عزیزدلم خیلی متاسف شدم. قربونت برم خدا بزرگه انشاالله خبر مثبت شدنت رو ببینم

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من اصلا علائمی نداشتم برای لوپوس، فقط ازم پرسید ریزش موی شدید داری منم گفتم دارم چقد منظورتون ...

مرسی که توضیح دادی.💜 به منم دکتر ایمونولوژی جای دیگه گفت ممکنه ایمنی پنهان داشته باشم و توصیه کرد که  اینبار هیدروکسی هم مصرف کن. ولی رویان گفتن نیاز نداری. البته پردونیزولون و آنوکسا و آسپرین دارم.

حالا من می خوام خودم مصرف کنم هیدروکسی رو چون ایندفعه شانس آخرمه دیگه. میشه بگی شما هیدروکسی رو با چه دوز و از چند وقت قبل انتقال مصرف کردی؟ و اینکه زمان مصرفش همزمان با پردونیزولون نباید باشه؟ یعنی فاصله داشته باشه ساعت مصرفش یا نه؟ ممنون میشم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
گلاب چیچیه عزیزم ؟ نه نخوردم هنوز ، میگم اگه قبل انتقال خوبه بخورم؟ میخوام کاچی ام درست کنم ؟؟ خو ...

گلاب گل محمدی بده نخور کنندس صب انتقال کله پاچه بخور بعد انتقال صب ب صب نشاسته و اب بخور تاچند روز سه روز اول و اناناس بخور لوبیا سبزم بعد انتقال زیاد بخور حمومم چند روز اولشو نرو بعدم ک رفتی ۵دقیقه ای بیا بیرون زیر اب خیلی داغم نرو انشالله ک مثبتی اینبار چسب جنینم اگه میخای ب دکتر بگو بنویسه یکساعت قبل انتقال امپوله باید بزنی ببری دنبالت همونجا بدی بزنن 

چقدر سخته😞. ما با کلی سختی باردار میشیم، از لحظه مثبت شدن ثانیه به ثانیه اش رو با نگرانی میگذرونیم. ...

قربون دلت برم شرمنده یادم به شما.سحر جون نبود تورا خدا شما استرس نگیرین برای همه اتفاق نمی‌افته.دختر عمه خودم س قلو ۳۶هفته بدنیا آوردش

قربونت برم با دعای قشنگت.قطعا همینه الهی همه ی

جوجه ها به موقه پا به دنیا بزارن

نینای شما هم بسلامتی سر موقع بغل بگیری عشقم 

حالا ۲۸ واسه پی ار پی قراره برم مرکز اون روز انصاری بیمار نمی‌بینه 🥺 دیگه شوهرم اجازه نمیده قبل ا ...

عب نداره دیگه چاره ای نیست...ذهنتون درگیر نکن  همون روز به دکترت بگو 

بچه ها بازم از همتون ممنونم و عذر خواه ب خاطر ناراحت شدنتون. خدا شاهده ثانیه ای راضی نیستم یکی تون ب ...

❤❤

والله مع الصابرین....امید به خودش راهی جز ادامه دادن نداریم🥲

چه روضه ای خوندی طوطیا جون امشب😭😭😭 الهیییی ب حق دل شکسته حضرت زینب س ب حق نماز شب نشسته شب ۱۱ محر ...

دقیقا عین این اتفاق رو مامان من سر آبجی ته تغاریه درآورد و هیچیش نشد....

الان ک ماهمه خونه خودمونیم همون خواهرم شده عصای دست مامانم و میگه اگ اونموقع میمرد  من الان تنها و افسرده بودم معلوم نبود ک چی سرم میومد...همه ی اتفاقا از خوب و بد کاملا به مصلحتمونه..منتها انسان ناسپاس هس و بی خبر 

نمیدونم من حساس شدم یا شوهرم گاوه 😑 یعنی واقعا کوره نمی‌بینه حال ندارم!!! عین یه مهمون نشسته فقط ...

😐😂😂😂

این پرخاشگری نتیجه ی عوارض داروهاست  ب شوهرت بگو صبرشو ببره بالا این دوهفته رو