2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون نیاز جون از تبریکت🌹 محبت داری ان شاءالله خدا ب زودی روزیه خودت کنه🤲🏻 سومین انتقالم بود عز ...

خداروشکر عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
مایعات زیاد بخور قرص جوشان ویتامین سی حتما حتما بخور انشالله تا انتقالت خوب میشی نگران نباش سوپ و ما ...

دکتر هم گفت مراقب باش تب نکنی مایعات هم بخور

پی ار پی رو گفت  ۲۸ بیا 

ولی هیچ دستوری نداده بهم؟؟؟؟

بهش گفتم بخاطر بیماریم دارم شربت آنتی بیوتیک میخورم 

گفت اشکال نداره

حتی خودشم قرص عفونت داده بهم..

بهش گفتم هچینگ کن ، گفت نیازی نیست جنینت بلاسته

گفتم جنینم زیاده انتقال دو مرحله ای انجام بده

گفت اون واسه کسایی هست که جنین ۳ روزه دارن

خلاصه هرچی‌من گفتم یه بهانه ای آورد

ولی سحرجان من نگرانم ،انتقال قبلی از یه نی ۳ تا جنین برداشتن 

دوتاش تو فرایند بلاست از بین رفت ، یکی ام کامپکت بود

سوم خرداد تولد همسرمه ، انتقالم دومه😁 نمیدونم چیکار کنم واسش

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

َسلام عزیزم ایشالا که حالت زود زود خوب بشه میتونی پاز رو خرد کنی داخل نایلون فریزر بعد هی باز کنی تن ...

مرسی مهربون جانم

پاز رو چیه؟

نمیدونم عزیزکم من دکتر هارو نمی‌شناسم 

شه بخش هم فقط اسمشو شنیدم

خودم با انصاری پور هستم ، یکی از دوستام بهم معرفی کرد

وگرنه رو اونم شناختی ندارم😁

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربونت برم عزیزکم اتفاقا نگران همین آنتی بیوتیک هام... ریه هام عفونت کرده ... ولی سنو واژینالم ...

شکر خدا که خوبی ضخامتت خوبه انشاالله ؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نمیدونم یکی توگروه تلگرام می گفت خراش دادم فیبروم دراوردم

🙄🙄ن جونم فکر نکنم من با وجود میوم خراش دادم یه بار 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
میگم ترشح داری یانه ؟ چنتا شیاف داری ؟واژینال یا رکتال میزاری ؟ چقد سخت میگذره لحظه ها

ترشح دارم ۲ تا شیاف دارم هر ۱۲ ساعت واژینال میزارم حالا نمیدونم ترشح به خاطر شیافه یا نه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
دکتر هم گفت مراقب باش تب نکنی مایعات هم بخور پی ار پی رو گفت  ۲۸ بیا  ولی هیچ دستوری ندا ...

عزیزم اگه جنین برات اوردن جنین شناس گفت ضعیفه کوتاه نیا بگو یه بسته دیگه برات باز کنن چون باز کردن بسته جدید نیم ساعت طول میکشه من این دفعه دوتا بسته داشتم یکیش بلاست بودن یکی از بسته ها سه روزه من کلی سفارش کرده بودم جنین بلاست برام ذوب کنن ولی روز انتقال فهمیدم جنین سه روزه بی کیفیت برام باز کردن من گفتم من انتقال نمیدم مگه من چقد جون دارم جنین بلاست برام ذوب کنید که نیم ساعته اماده شد و انتقال دادم شما هم اگه گفتن جنین خوب نیست بگو بسته جدید برام باز کنید