2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست

از چیزی که میترسیدم سرم اومد

صبح رفتم درمونگاه ، ولی انقد خالم بده که توان ندارم با مترو تا مرکز برم 

شوهرم میگه خب یه روز دیگه برو 

ولی دلم طاقت ندارم

حالم خیلی بده ، واسم دعا کنید

نفسم بشدت تنگ  وقتی نفس میکشم سینم میخواد از جا کنده بشه

سرفه دارم ، که اون بدتر..

ضعف هم دارم نمیتونم رو پام وایسم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم الان باز با درد از خواب بیدار شدم گفتم باز مث دیروز شد حتما. ولی شکر خدا رفتم دیدم چیزی ن ...

الا جان ایشالله چیزی نیست نگران نباش خدا حافظشه

حافظ همه هست

ایشالله بری سونو با خبرای خوب بیای مامان زیبا

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
کسی جواب منو نمیده خواهش میکنم  کسایی که مثبت شدین اسم مرکز و دکتر تون رو بگید ممنونم ازتون

سلام عزیزم خوبی اینجا نرجستان تو مام مثبت شدن واتی جون دوقلو این سینارز قرمز رنگ اینام ابن سینا بودن خودمم تو سیکل انتقال تو ابن سینام ولی من ۴ انتقالمه یه بار مثبت شدم ولی رشدش متوقف شد به نظرم همش بسته به شانسه ولی حقیقتا منم این بار اخر قبل شروع دوباره توابن سینا رفتم مام تشکیل پرونده دادم ولی اصلا خوشم نیومد نمیدونم چرا وباز تصمیمم عوض شد ابن سینا باز شروع کردم

بچه ها من دردم زیاده . زنگ زدم مرکز گفتن اگه اذیتی امروز بیا. قرار شد ۶ برم. خیلی نگرانم ممنون میشم از دعای خیرتون محروم نکنین منو❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوبی اینجا نرجستان تو مام مثبت شدن واتی جون دوقلو این سینارز قرمز رنگ اینام ابن سینا بودن ...

دکتر تون کیه تو ابن سینا؟ زحمته میشه یه کم برام از روال کاریشون توضیح بدین؟ ممنون میشم