2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام خانوما من روز ۱۰ سونو شدم حدود ۸ فولیکول داشتم. بنظرتون چند تا تخمک میتونن بکشن.. مهمه برام تعد ...

عزیزم فک نکنم بشه گفت. اینا همه بستگی دارن ب فولیکولا و تخمکای توش. ان شاالله همه شون جنین عالی بشن و با اولین انتقال اون مثبت بشین😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قریوووونت برم عزیزم ب یاد تک تکتون بودم❣️، امروز خیلی خیلی روز خاصی بود عجیب دلم شکسته بود😭

😍😍😍

آخییش   حالم جااومد   انشاالله که سالم بغل بگیریش عزیزم😍

خیلی خوشحال شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرییین بهت. ماشاالله به این روحیه😍👏👏

خیلی خونسرد جوابو گرفتیم با دخترم بعد رفتیم مانتوشلوار و کفش خریدیم

ی بارونیم میزنه اینجا خیسه خیس شدیم  کلی دستشو گرفتم زیربارون بدو و بازی و خنده 

تا رسیدیم خونه یادش اومد دوباره بعد گریه کرد پیش باباش 

شوهرمم فقط می‌خندید ک بچه آروم ش..بهش میگه ما برا اینکه تو بیای هم همینقدر تلاش کردیم  پس قدر خودتو بدون 🥺🥰

آدم وقتی مادر میشه یاد میگیره قوی باشه 

انشاالله نی نی خودت دنیا بیاد😍😍  خیلی خیلی قوی میشی 

دیگه با هر اتفاقی اشک نمی‌ریزی باهر دردی آخ نمیگی

با همسرت دعوات شه  با خنده ردش میکنی  

خلاصه آدم کلییییی بزرگ‌میشه پخته میشه 🥰

ببخشید اگه انرژی منفی زیاد دادم نمی خواستم اذیت بشید  امیدوارم همه دوستان به مراد دلشون برسن

خیلی لطف کردید همراهی کردید دلداری دادید خیلی نیاز داشتم 

باید به دکترم بگم حتما در کنار همه متخصصین یه روانشناس همراه هم برای بیمار بزارن که در دسترس باشه 

بخش روانی خیلی مهم که نادیده گرفته شده 

اره باید هر طور شده طبیعی باردارشم به امید خدا.... سری قبل من دوماه باشگاه رفتم باردارشدم .. انشاا ...

انشاالله عزیزم خدا راشکر که این فرصتو داری نزار دیر بشه

شما که مشکلی نداری گلم دلتو بسپار به خدا 

فکر کنم تو شماها منم که نزدیک 47سالمه

خیلی خونسرد جوابو گرفتیم با دخترم بعد رفتیم مانتوشلوار و کفش خریدیم ی بارونیم میزنه اینجا خیسه خیس ...

ااای جاااانم. چقد پیامت حس خوبی داشت. خییییلی ممنونم ک وقت گذاشتی و نوشتیش❤️❤️❤️ الهی خوشبختی و سربلندی دخترو ببینی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببخشید اگه انرژی منفی زیاد دادم نمی خواستم اذیت بشید  امیدوارم همه دوستان به مراد دلشون برسن & ...

چ حرفیه عزیزم. نگو اینجوری

آره وااااقعا این بخش نادیده گرفته میشه و بشدت نیازه

ممنونم عزیزم ، شکمم و پهلوهام و روی معده زیر سینه بزرگ شده فشار میدم زیرش کاملا آب جمع شده درد داره، ...

اگه این علایمو داری درسته عزیزم

اخه مگه تو سرکلاژ چه میکنند که اینجوری میشه

تو تخمک کشی داروی تحریک زیادی باعثش میشه

الان چکار کردی رفتی دکتر ؟انشاالله به آسانی بگذره برات این ایام 

سلام دوستان من روز ۸ انتقال هستم هر از گاهی کمردرد دارم و کمی زیر شکمم درد دارم امروز جفت ساق پام گرفته نمیدونم ب خاطر استراحت یا علائم بارداری ..هیج علائم دیگه هم نداشتم نه لک نه خونریزی هیچی ...کسی بوده با این شرایط مثبت بشه

پنجشنبه دکتر خودم نبود با یه دکتر دیگه داخل مرکز ویزیت شدم اصلا چیزی هم در این مورد نگفت و نظرش این ...

والا من تجربه رویان یا مام  رو ندارم

میگن مام دقیق بررسی میکنن هزینه ش خیلی بالاست ولی شلوغی و معطلی داره

رویان هم خیلیا رفتن راضی بودن 

حالا دوستان تجربه شونو میذارن ببین کدوم بهتره

ان شا الله هرچی خیره برات پیش بیاد

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
چ حرفیه عزیزم. نگو اینجوری آره وااااقعا این بخش نادیده گرفته میشه و بشدت نیازه

به خدا گاهی فکر میکنم برم روانشناس بشم برم رایگان تو مطب دکترم کار کنم 

البته به روانشناسی خیلی علاقه دارم 

هر سری هم میرفتم مطب چون نزدیک به ۶ ساعت معطلی داشتیم به خانمای اطرافم روحیه میدادم اینقدر تشکر می کردن

حالا خودم روحیه لازم شدم🤣🤣🤣