2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
الان چه مرحله ای هستید؟ بچه دارید؟دکترتون کی بود؟

ن والا بچه ندارم..انتقال قبلیم دومرحله بود..ولی از روز قبل پی ار پی سرما خوردم اون شدید..یک سرفه های شدیدی میکردم ک‌استفراغم میمومد..کاشتم‌منفی شد..تا یکماه بعد از متفی بودن هنوز مریض بودم وحشتناک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رادیس جان pco بخاطر این داروهای هورمونی هست که همش مصرف کردیم نگران نباش

یعنی بصورت مقطعیه و بعدا خوب میشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها من آزمایش بتا رو الان گرفتم  و بتا صفر بود  صفره صفرررر😐

خیلی متاسفم ان شاالله بزودی زود دلتون شاد میشه 😔😔 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فدات عزیزم مال من که یکی یه دونس ایشاله مال تو ۲ تا تپل مپلن دارن شیطونی میکنن    

خدا حفظش کنه😍 . فک کنم این دومین باره ک این اشتباهو می کنم نمیدونم چرا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم ببخشید بنظر منم آسپیرینتو امروز نخور ایشاله فردا با دکترت صحبت کردی اگه گفت بخور بخور . ۱ روز ...

چشم عزیزم ممنونم. الان ب ماما هم پیام دادم. فقط معمولا یکم دیر جواب میده. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
راستی شما کیسه آب گرم هم استفاده کردید برای گرم کردن رحم؟

من فقط روزی ک داشتم میرفتم انتقال. روزای قبل یادم رفته بود

اره مخصوصا که من هیچ کس خبر نداره تک و تنها هستم شوهرم هم کم محلی میکنه  حس میکنم منتظر جواب م ...

عزیزم احتمالا همسر شما سرش رو شلوغ کرده تا کمتر به مسئله بارداریت فکر کنه یه جورایی فرار از استرسه . نه اینکه نخواد بهت توجه کنه . دوستت داره ولی خب بعصیا اینطوری هستنکه سعی میکنن به موضوع فکر نکنن تا استرس نگیرن 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
سلام سحرجونم خوبی تودلی خوبه😘😘😘😘😘😘 ممنون گلم که جواب دادی سحرجونم من تیرویید دارم البته دکت ...

قربونت عزیزم 😘😘 

ساراجان من مشکل تیرویید داشتم فقط هرماه ازمایش بده و با دکتر غدد داروهاتو چک کن 

فیزیو هم من تا یک هفته به انتقال رفتم بادکش نرفتم چون احتمال خونریزی و زیاد میکنه من میوم رحم داشتم دکتر گفت اصلا بادکش نکن پیاده روی هم من یکسال به صورت مرتب هر روز میرفتم دیگه عادت کرده بودم به پیاده روی 

مشکل تیرویید داری نشاسته اصلا نخور

ان تی کمتر بود فکر کنم ۳۴ .... خوبه دیگه ۳۵ نگران نباش...جنسیت نینی رو نمی‌دونید هنوز؟

عزیزم طول سرویکس چقدر باید باشه ؟؟

برای من ان تی ۳۰ بود زور که زده بودم ۳۵ شده بود ،

ولی انومالی ۳۲ بود زور هم زدم ۳۲ بود دکتر گفت الان خوبه که تغییر نکرده