2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048077 بازدید | 684642 پست

فکر کنم دارم سرما میخورم 😭😭

سرفه دارم .. گلوم به طوریه درد نداره ولی ...

نزدیک انتقالم تقریباً ، با دلای پاکتون واسم دعا کنید

من خیلی بد مریضم سرما بخورم انگار سم خوردم حالا حالا خوب نمیشم

انتقال قبلی هم سرفه داشتم🥺 خیلی میترسم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان چه مرحله ای هستید؟ بچه دارید؟دکترتون کی بود؟

سارا جان من که صبح انتقال مثل همیشه نون و پنیر و گردو خوردم برای پی آر پی هم دکتر فروتن گفت هیچ کاری نمیخواد بکنی حمام هم ۲۴ ساعت بعدش برو مشکلی نداره

بنظرم نخور اسپرین  چون من تا لک دیدم دکتر انوکسا قطع کرد دیگه هم برام شروع نکرد

ممنونم عزیزم مث همیشه کلی راهنماییم کردی. خدادنی نی های گلتو حفظ کنه عزیزم❤️❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دوستان یه سوالی داشتم من امروز برای چکاب سالیانه رفته بودم سونو بعد توی سونو رحم و تخمدان گفت pco هستم من ذخیره تخمدانم کم شده به خاطر سنم چنین چیزی ممکنه تبدیل به pco بشم یه دفعه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها من آزمایش بتا رو الان گرفتم  و بتا صفر بود  صفره صفرررر😐

اشتباه نبوده؟؟

آخه دیگه صفر صفر!!!!

من هروقت آزمایش بدم بتا ۲ هست 

واسه همین میگم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها من آزمایش بتا رو الان گرفتم  و بتا صفر بود  صفره صفرررر😐

الهی قربون دلت برم. نمیدونم چی بگم ک آروم بشه دلت.

بارها ماهم این روزارو تجربه کردیم😭 الهی این آخریش باشه واست 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سارا جان من که صبح انتقال مثل همیشه نون و پنیر و گردو خوردم برای پی آر پی هم دکتر فروتن گفت هیچ کاری ...

سلام سحرجونم خوبی

تودلی خوبه😘😘😘😘😘😘

ممنون گلم که جواب دادی

سحرجونم من تیرویید دارم البته دکترم گفت خداکنه مثبت بشی چون الان توبهترین حالت هست تیروییدت ونرماله

سحرجان فیزوگفتی رفتم عالی بود ولی میگم پری دیراومدبیسن سیکل وفیزو یکم فاصله افتاد

فیزوفروردین رفتم انتقال اخرخرداد اشکال نداره؟

میگم چندجلسه هم بادکش برم

پیاده روی هم اگه کارم سبک بشه ۲۰روزبه انتقال شروع کنم

این مدرسه هم تعطیل نمیشه خلاص شیم😖😖😖😖

خدایابه امیدخودت🌺
اره هم انوکسا دارم هم آسپرین. انوکسا رو زدم قبل خواب بنظرت امشب آسپرین رو نخورم یا خیلی تاثیری نداره ...

عزیزم ببخشید بنظر منم آسپیرینتو امروز نخور ایشاله فردا با دکترت صحبت کردی اگه گفت بخور بخور . ۱ روز نخوری اشکالی نداره