2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048155 بازدید | 684646 پست
ممنونم الهه جان❤️❤️ خیییلی التماس دعا دارم. نمیدونی دردم چقدددد وحشتناک بود حس میکردم زیر دلم داره م ...

عزیز دلم برای سلامتی شما و کنجدت یا کنجت هات آیت الکرسی میخونم انشالله که دردت کم بشه و نینی حالش خوب باشه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم... فردا تکلیفم معلوم میشه حالا خودم درخواست پی ار پی دادم ، بنظرت تاثیر داره تو مثبت ش ...

حتما ب دکترت بگو جنیناتو هچ (هچینگ)کنن..چون توسیکلش هستی میگم اینا رو یاداوری کتی..بروبنویس توبرگه ای ک فراموش نکنی

دوستان یه سوال قبل انتقال صبحانه چیامیخوردین؟ من انقدرسمنوخوردم بدم میاد پنیرکه خوب نیست مرباهم ...

به من گفتن ناشتا فقط چای شیرین با مثانه نیمه پر 

بعد انتقال منظورتون هست ؟ 

منم  موندم چی بخورم مربا خریدم با پنیر حلوا ولی نمی دونم کدوم رو بخورم شهر دیگه هم هستیم تا بیایم باید تو راه یه چیزی بخورم

خودت ک شاهدی خیلیا گفتن لک داریم و خون..خو ذیگه طبیعیه..امان از این استرس لعنتی..روز پریودیت چندمه؟

آره اگه نمیدونستم ک سکته رو زده بودم😅 ولی بازم با وجود مطلع بودن آدم هول میشه🥺 

تقریبا ۷ خرداد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به من گفتن ناشتا فقط چای شیرین با مثانه نیمه پر  بعد انتقال منظورتون هست ؟  منم  مو ...

روزانتقال نه

توسیکل انتقال

من عادت به خوردن صبحانه دارم

الان نمیدونم چی خوبه

خدایابه امیدخودت🌺
دوستان یه سوال قبل انتقال صبحانه چیامیخوردین؟ من انقدرسمنوخوردم بدم میاد پنیرکه خوب نیست مرباهم ...

چرا من صبحانه نمی‌خورم پس🥲

از استرس چیزی از گلوم پایین نمیره

اگه بتونم اینبار صبحانه کله پاچه میخورم ، شنیدم خوبه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اتفاقا الا جان من میخواستم بگم دکتر خیلی زود امپول برات قطع کرد معمولا در بهترین حالت تا هشت هفته اد ...

ممنونم سحر جان. دکترمم امروز نیس ک زنگ بزنم بپرسم نمیدونم چیکار کنم. نهایت اگه دیدم با شیاف بند نیومد به ماما پیام میدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
روزانتقال نه توسیکل انتقال ماعادت به خوردن صبحانه دارم الان نمیدونم چی خوبه

منم عادت دارم ولی چون قرص تیروئید می خورم تا چهارساعت لبنیات نمی تونم بخورم چیزای شیرینم زیاد نمی تونم بخورم تخم مرغ می ترسم گرم باشه بد باشه موندم چه کنم

دعا کنید به حق همین بارون من دوقلو باردار بشم سالم دنیا بیاد ۱۱ سال دارم زجر میکشم من به دعای موقع ...

ان شاااالله ان شاالله😍😍😍