2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048155 بازدید | 684646 پست
خب اگه انتقالت اون موقع افتاد.نرو..بشون بگو

نمیرم دیگه عزیزم

به بابام گفتم همون روزا یه عمل سبک دارم

در جریان انتقالم هستن ولی زمان اصلیشو نمیدونن

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خیییلی ببخشید با دستمال خشک کردنی روش بود ولی مشخص بود خون تازه اس. اندازه لک نبود ولی. از ترسم ا ...

خودت ک شاهدی خیلیا گفتن لک داریم و خون..خو ذیگه طبیعیه..امان از این استرس لعنتی..روز پریودیت چندمه؟

سلام عزیز دلم نگران نباش شیافتو الان بزار ۱ ساعت زودتر بزار . فقط دراز بکش . 

ممنونم الهه جان❤️❤️ خیییلی التماس دعا دارم. نمیدونی دردم چقدددد وحشتناک بود حس میکردم زیر دلم داره منفجر میشه و الان با یه حجم شدیدی از خون مواجه میشم🥺 توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهییییییی. ممنووونم عزیزم قربووونت برم❤️❤️ اونروز از دکتر پرسیدم اگه خونریزی بیفتم چیکار کنم گف نمی ...

اتفاقا الا جان من میخواستم بگم دکتر خیلی زود امپول برات قطع کرد معمولا در بهترین حالت تا هشت هفته ادامه میدن 

از نظر خونریزی که من تا یازده هفته انقد خونریزی داشتم که سرویس میرفتم با خون یکی میشد نترس عزیزم چون من خودمم خیلی میترسیدم از سرویس رفتن وحشت داشتم ولی خدا بخواد خودش نگه میداره من هنوز دوتا امپول و سه تا شیاف استفاده میکنم

نه عزییییزم. چ حرفیه واقعا همبن طوره. من الان خودم ترسیده بودم ولی اینجا ک حرف زدم حال روحیم بهتر ش ...

دعا کنید به حق همین بارون من دوقلو باردار بشم سالم دنیا بیاد ۱۱ سال دارم زجر میکشم

من به دعای موقع بارون اعتقاد دارم

اصلا درد نداره..از خودت خون میگیرن و میگن تو سالن بشین صدات میکنیم..تا پلاکتهای خونو جدا کنن..و بعد ...

چه جالب 

انشالله نتیجه بخش باشه واسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خودت باید قبلش ب دکتر پیشنهاد میدادی..شاید دیر شده باشه..ولی بش بگو

انتقال قبلی گفتم ، گوش نداد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشاالله  فکر میکنم اینجوری استرس رو از خودش دور میکنه  به هر حال با نادیده گرفتن من فقط ...

آره دقیقا👌

ان شاالله این مرحله رو هم رد می کنین به خیر و خوشی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اونو نمیدونم واقعیتش باید از دکتر بپرسی‌. الهی ک خوش خبر باشی شمام😍

قربونت خاله جووووونم😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم قربونت برم الان رفتم آنومالی گفتن۴۰ هست خدارو شکر؛نی نیشون هم دختره❤️

به به مبااااارکه😍😍😍