2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
خداروشکر دومی مثبت هم اومد  خداروشکر که گروه امروز مثبتی داره انقد ذوق کردم اشکم در اومد  ...

وااای منم. اصلا قلبم ی جوری میزنه ک انگار میخواد از جاش کنده بشه😭😭😍😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
از همتوووووووووون ویژه تشکر می کنم❣️ الهی ک بتونم برا تک تکتون جبران کنم😭😭😭😭😭😭😭 باووووووورم ...

عزیزدلم‌ خدا رو هزاران‌ مرتبه شکر ، گوارای وجودتون ، خیلی خوشحال شدم مبارکتون باشه 😍🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از همتوووووووووون ویژه تشکر می کنم❣️ الهی ک بتونم برا تک تکتون جبران کنم😭😭😭😭😭😭😭 باووووووورم ...

خیلی تبریک میگم عزیزم. به سلامتی و دل خوش بگذرونی بقیه ماههای باقی مونده رو 💟💫

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بچه ها من ی درد خییلی شدید از سمت چپم گرفته اول فقط اونجا بود حالا داره میاد پایین تر. از چی میتونه ...

منم اون اوایل یه درد خیلی وحشتناک هر دو طرفم اومد. نفسم بالا نمیومد. گفتم خدایی نکرده سقط شدن. محل ندادم و تحمل کردم خودش خوب شد🙄

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزای دلم باااااورم نمیشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 بتا ۲۵۰

وااااای مبااااارکه💃💃💃💃💃💃

چقدر روز خوبیه امروز

خدا رو صد هزار مرتبه شکر 😍😍😍😍😍

الهی هزاران هزار مرتبه شکرت♥️🧿

از دیشب دارم تند تند صفحه هارو میخونم تا برسم به همین کلمه😍

مبارکت باشه قشنگ من 

وقتی پیامتو خوندم قلبم از شادی لرزید

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خدا روشکر..اشک منم در اومد..بخدا اگه بدونین چقد شوق میکنم مادرش نتون رومیبینم.😭

الهی هزاران هزار مرتبه شکرت♥️🧿 از دیشب دارم تند تند صفحه هارو میخونم تا برسم به همین کلمه😍 مبارک ...

الهی ماه بعد شما بیای کلی دلمون رو شاد کنی😍

خدارو هزاران بار شکرگذارم برات دوست عزیزم دارم گریه میکنم از سر شوق الحمدالله که جواب زحمتا و صبرت رو گرفتی تبریک میگم به حق حضرت زهرا خدا برات حفظش کنه و سلامت بغلش کنی 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
الهی ماه بعد شما بیای کلی دلمون رو شاد کنی😍

قربونت برم بهاره جونم

یکمی داره استرس بهم حمله می‌کنه😁

فردا نوبت دارم سونو ضخامت

بعدش گفت یادم بنداز پی ار پی کنمت! 

نمیدونم روندش چطوریه...

نمیدونم انتقالم کی میوفته...

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم اون اوایل یه درد خیلی وحشتناک هر دو طرفم اومد. نفسم بالا نمیومد. گفتم خدایی نکرده سقط شدن. محل ن ...

ممنونم عزیزم ک دلداری میدین❤️❤️ برا منم خوب شد شکر خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱