2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048122 بازدید | 684644 پست
سلام عزیزم خوبی؟.بسلامتی دیگه آخراشیا.سونو رشد رفتی؟گفتی دکترت عوض کردی پیش کی میری؟

سلام عزیزدل، خوبم خداروشکر، بله سونو رشد رفتم، با تاریخ ای وی اف یه هفته ای فرق داره ، گفت روی تغذیه بیشتر کار کنم و پروتئین بیشتر استفاده کنم، عزیزم تهران نیستم 🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم ها الهی همگیتون ب سلامتی فارغ شید و خانم هایی که منتظرم خدا ب حق حقانیت و مهربونیش دامنتون ...

الهی به حق امام زمان که خیلی زود مادر شدن روزیت بشه دوست عزیزم هیچکی به اندازه ی خدا دوستمون نداره این فکر و خیالا رو هممون داریم دلامون بارها شکسته نشستیم غصه خوردیم ولی باز ادامه دادیم توکل کن و بسپار به خودش ازش بخواه یه جوری برات میچینه که باورت نمیشه 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
 اها باشه عزیزم انشاالله به موقع نینی قشنگت بغل بگیری ی سوال عزیزم شما روزهای انتقال دل‌درد د ...

مممنونم خواهر مهربونم 🌹 

این دردها بخاطر استفاده از داروهاس، نگران نباش عزیزم، با این دوز پروژسترون امکان پریود وجود نداره 🌹🌹🌹 

من گاه گاهی درد زیر شکم داشتم ولی کاملا طبیعیه، اوایل که برای سونو بعد از مثبت شدن و تشکیل قلب رفتم به دکتر گفتم، گفتن که بخاطر جا باز کردن رحمه و کاملا طبیعیه، انشااله که برای شما هم همینطوره 🌞

ولی بیشتر برای من بی حسی پای چپ بود، نمی دونم بخاطر امپول ها بود، میذاشتم زمین بی حس بود خیلی از اوقات، بعد از چند وقت که آمپول ها کامل قطع شد برطرف شد

بچه هایی که ازمایش دارن ان شاالله که خبرای خوب بدید بهمون امروز یه جشن بگیریم اینجا 😍

من آزمایش دادم منتظر جوابش هستم ساعت ۱۰ قراره بهم بدن

اگه بدونی هانی جون قلبم از تو سینه داره میزنه بیرون

خدا از دهنت بشنوه

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
من آزمایش دادم منتظر جوابش هستم ساعت ۱۰ قراره بهم بدن اگه بدونی هانی جون قلبم از تو سینه داره میزنه ...

عزیزم از صبح که پاشدم دارم ذکر میگم براتون منم استرس شما رو دارم میدونم توچه حالی داری نگران نباش ان شاالله که خبرای خوبی قراره بدی😍

من آزمایش دادم منتظر جوابش هستم ساعت ۱۰ قراره بهم بدن اگه بدونی هانی جون قلبم از تو سینه داره میزنه ...

به خدا منم پا به پای شما از صبح دارم آیت الکرسی میخونم براتون متوسل شدم به حضرت رقیه که جان و جهانمه 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
الهی به حق امام زمان که خیلی زود مادر شدن روزیت بشه دوست عزیزم هیچکی به اندازه ی خدا دوستمون نداره ا ...

ممنونم از دعاهای قشنگتون ❤️

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

دوستایی که منتظر جواب ازمایش هستین براتون سوره یس خوندم انشالله همتون خوش خبر بیایین❤️❤️❤️