2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
بچه ها منو جو گرفت و اسنپ گرفتم رفتم بتا دادم😑😑حتی شوهرمو و دخترمم خبر ندارن زودی رفتم و اومدم🤕🤕 ...

عزیزم انشاالله بحق امام زمان با خبرای خوش بیایی و خوشحالمون کنی🤲

الهی و ربی من لی غیرک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا سحر بیشتر که استراحت کردم البته امروز بر عکس هر روز صبح داشتم یکساعت پیش رفتم چنتا تیکه ظرف شس ...

از دست تو دختر😃

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان گل من امشب باید اویترل بزنم و پس فردا پانکچر دارم خیلی التماس دعا

ان شالله پر از خیر و برکت باشه با کلی جنین تپل مپل😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلااااا جوون به دادم برس دارم از استرس پس میفتم😐🥲😩😫😫

نکن دختر خوب اینجوری قربونت برم. سعی کن شبو زود بخوابی فردا با جواب مثبت بیای😍 ان شاالله فردا پر از شادی باشه برامون که ۳ تا جواب مثبت داشته باشیم😍😍

ببین من فردا صبح امتحان دارم اگه نگیری بخوابی جزوه هامو میفرستم باید همشو بخونی به جای من🤪 حالا ببین کدوم بهتره برات🤪

کسی نحوه آماده کردن آمپول سیتروتاید رو بلده؟ شما خودتون میزنید یا میرزد درمانگاه؟

سیتروتاید آماده نبود خودش؟ اون چیزی ک تو ذهنمه مثل انوکساپارین اماده بود و تو بازوم زدم. 

سلام شبتون خوش منم فردا آزمایش بتا دارم لطفا دعا کنید باخبر خوش بیام 🙏🙏

ااای جااان ۴ تا شد آزمایش فردا. الهییییی همتون خوش خبر بیاین😍😍😍

فداتشم  انشاالله  چقد حس بدیه دارم به خودم لعنت میفرستم ک چرا رفتم😐😂

زنده باشی انشاالله،عزیزم انرژی مثبت بفرست  انشاالله فردا با جواب مثبت و خبر خوش میایی دلم برات روشنه 🤲😍

الهی و ربی من لی غیرک