2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
سلام عزیزانم کسانی ک مثبت شدین یه توضیح کامل بدین قبل انتقال رژیم غذایی تون چی بوده! چ ورزشهایی م ...

واقعیتش من هیچ رژیم خاصی نداشتم این سری😅 فقط خودمو کشتم ترشی نخورم😬🥺 . تنها کاری ک کردم با روغن سیاهدانه ماساژ میدادم بعد میبستم و میرفتم پیاده روی. آب خیییییییلی میخوردم و سبزی هم. تخم کدو هم زیاد خوردم. ‌چیز دیگه ای الان یادم نمیاد. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

@نهال6467    

سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو به نیت شما و ان شاالله نی نی های گلتون خوندم❤️. ان شاالله به زودی فرزندان سالم و صالح و نور چشم و باعث سربلندی پدر مادرشون بشن😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم خصوصی رفتی؟ ی سر ب سایتش بزن شاید وارد کرده باشن🤩😍

اره خصوصی بود ولی همین ساعت ۷ شب بود رفتم 

تایم پاسخگویی به آزمایشا بود ..گفتن نمونه نمیگیریم  بعد من گفتم ivfام نمیتونم دوباره بیام  گرفتن ازم...گف فردا بیا برا جوابش 

آره عزیزم منم داشتم روز دوم انتقال دهتاش تموم شد

نمیدونم چیکار کنم دکتر به من گفت از امروز شروع کن تا روز انتقال بخور 

ولی من نگرفتم داروشو،ترسیدم ضعیفم کنه 

الان اینجا می بینم به اکثر انتقالیا دادن

ای کاش میگرفتم میخوردم

الهی و ربی من لی غیرک
نمیدونم چیکار کنم دکتر به من گفت از امروز شروع کن تا روز انتقال بخور  ولی من نگرفتم داروشو،ترس ...

بگیر بخور حتما گلم ضرر نداره ک

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
سلام چهارشنبه انتقال دارم تو رو خدا یکم دلداریم بدید  بگید که این حس ها عادیه برای همه هست&nb ...

عزیزم طبیعیه انقد که ماها فشار و استرس رومونه گاها طبیعیه اینجوری بشیم. ولی ب این فک کن ک اون جنین ها نیاز ب یه مامان قوی و سر حال دارن😍😍 تو اون ۱۴ روز انتقال به نتیجه اصلاااا فک نکن. فقط بنا رو بذار بر این که قراره ۱۴ روز با نی نی هات باشی . پس سعی کن لذتشو ببری و خوش بگذره بهت. نتیجه رو بسپار ب خدا . ان شاالله که پر خیر و برکت باشه.

منم دو روز قبل انتقال پی آر پی داشتم ان شالله ک خیر باشه برات.

آمپولاتو هر کی که میزنه بگو خییییییلی آروم تزریق کنه ک اذیت نشی

اره خصوصی بود ولی همین ساعت ۷ شب بود رفتم  تایم پاسخگویی به آزمایشا بود ..گفتن نمونه نمیگیریم ...

ای بابااا ان شاء الله خیره حالا استرسو ول کن بگیر بخواب زودتر صبح بشه 😍😍برا آرامش خودتو نینیا آیة الکرسی میخونم عزیزم ان شاء الله بهترینا برات رقم بخوره🤲

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
بچه ها منو جو گرفت و اسنپ گرفتم رفتم بتا دادم😑😑حتی شوهرمو و دخترمم خبر ندارن زودی رفتم و اومدم🤕🤕 ...

ااای جااانم. روز چند بودی عزیزم؟ الهییییی ک فردا خوش خبر باشی گلم😍😍

هووووووف استرس دارم کاش نمیرفتم

منم استرس گرفتم والا😅 برا ارامش دلت ایه الکرسی میخونم . 

منم دی بالا نمیاد لعنتی 

آمپولشو امتحان کردی؟ 

آلا جان و نگار جون و بقیه دوستان باردار  بیاین دلداری بدین امروز دلدردم نیومده تورا خدا نیاز ...

الهی قربوووونت برم. اذیت نکن اینجوری خودتو. دلدردای منم مداوم نبود. بعضی روزا انقد شدید بود دلم میخواس جیغ بزنم. بعضی روزا هییییچی. اصلاااا ب علائم نیس قربونت برم. نی نیامونو اذیت نکن اونا کارشونو بلدن😍