2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048120 بازدید | 684644 پست
والا سحر بیشتر که استراحت کردم البته امروز بر عکس هر روز صبح داشتم یکساعت پیش رفتم چنتا تیکه ظرف شس ...

دختر تو دیوونه ای😐  خب یه روز هست ی روز نیست دیگه منم همینطورم این عصر ک کمرم داشت دوتیکه میشد  الان باز خوبم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چراباید دل دردبیاد متوجه نمیشم؟🤔

هرکسی علائمش فرق داره عزیزم من بارداریام دل درد دارم همیشه تااخرش 

این دلدرد برامن نشونه خوبیه نشونه وجود نینیه آرومم میکنه 🤭🤗

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
سلام عزیزم اره من داشتم. نمیدونم چون اندازه گیری عمق رحم داشتم داد یا به همه میدن

سلام عزیزم، اها پس به خیلیا میدن راستش منم ی کم عفونت دارم ولی با داروهای سنتی درمان میکنم  میترسم این دارو رو بخورم ضعیف بشم

الهی و ربی من لی غیرک
سلام دوستان یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید🙏 دوستان  دکتر به شماهم  قرص ازیترومایسین ق ...

آره عزیزم منم داشتم روز دوم انتقال دهتاش تموم شد 

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
بدون بیمه دونه ای چند بود ؟ برات چندتا نوشته بودن؟

میدونم آزاد دقیق چنده اما یادمه داروخونه گفت فرقی با آزادش نمیکنه در حد خیلی کم چون دارو خارجی بیمه خیلی تقبل نمیکنه بعد همش هم با بیمه حساب نکردن برام.فقط چندتا دونه بیمه تعلق میگیره سقف داره.روزی دوتا نوشت دکتر