2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
آلا جان و نگار جون و بقیه دوستان باردار  بیاین دلداری بدین امروز دلدردم نیومده تورا خدا نیاز ...

نگران نباش فداتشم منم بعضی روزا نداشتم بعد انقد رومخم بود که کار می‌کردم تادلدردم بیاد ی ذره درد میومد خوشحال میشدم میرفتم دراز میکشیدم 😐😐😐😐

تو از این کارا نکنیا من خل بودم 🤭واقعا این 14 روز برزخیه آدم هیچیش دست خودش نیست 

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها منو جو گرفت و اسنپ گرفتم رفتم بتا دادم😑😑حتی شوهرمو و دخترمم خبر ندارن زودی رفتم و اومدم🤕🤕 ...

ان شالله ک فردا خوشحالترینی وخوش خبرمیای 🤲😍😍😍😍

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
عزیزم 😀😀 نه من آخرین انتقال بودم دکترم دیر امد خانم نوبت آرایشگاه داشت.و اتاق بخش ای وی اف شد پر ...

ان شالله زمستونی روزیه منو توهمه انتقالیای این ماه میشه باشکم قلمبه بریم واسه زایمان و دیدارنینیا 🥺🥺😍😍😍🤲🤲🤲🤭🤭🤭

من 4 بود ویتامین د با این قرصش هفته ای یکی بالا اومد الانم درگیر ب12 شدم انشالا مثبت میشی راحت دوران ...

حتما از این دی ژله ای ها بخور از اون کچی ها بی فایدست 

والا سحر بیشتر که استراحت کردم البته امروز بر عکس هر روز صبح داشتم یکساعت پیش رفتم چنتا تیکه ظرف شس ...

نکن خواهر برو تخت استراحت کن کتاب فیلم دعاوزیارتنامه بخون ان شاء الله این چند روز ب سرعت برق و باد بگذره برات آخر هفته خوشخبر میای کلی ذوق زدمون میکنی 😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤲🤲🤲