2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048122 بازدید | 684644 پست
سلام به روی ماهت عزیزم 🌹 نه دیگه من با حوله گرم و کیسه اب گرم ول نمیکرد،  تا حدی که نسوزم از ...

اها باشه عزیزم

انشاالله به موقع نینی قشنگت بغل بگیری

ی سوال عزیزم شما روزهای انتقال دل‌درد داشتین آیا ادامه داشت تا آزمایش

من دارم دیوونه میشم دلدردم زیاد بود میترسیدم آز پریود امروز که فقط یزره صبح داشتم و دیگه ندارم بازم خیلی میترسم

نمیدونم چه گلی بسرم بگیرم که درست فکر کنم

چقد اسونه نسخه پیچیدن برای دیگری اما به خود که میرسه 😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای منم وضعیت شما رو دارم داشتم دیوونه میشدم خوب که پستتون رو دیدم اینقدر عصبیم واسه این امپول لعنتی ...

سلام عزیزم اینجوری نکن اول راهی با زوق شوق ‌‌‌‌‌‌‌پیش  برو میخوای بری جوجه هات بیاری

خدا میدونه من شب انتقال تا خود صبح چشم نزاشتم الانم نبین

انشاالله که مثبت میشی 

زیارت آل یاسین وذکر یونسیه و 1000صلوات به نیت 14معصوم

خوندم به نیت براورده شدن حاجات جمع

و سلامتی امام زمان و نینی ها.باردارا .انتقالیا و اقدامیا

الهی حاجت روا شین

دعای یستشیر و آیت الکرسی خوندم به نیت دوستانی که فردا آزمایش دارن تینا جون و pwer 

,

برای آرامش دل منم دعا کنین خواهرای مهربون 

سلام عزیزم اینجوری نکن اول راهی با زوق شوق ‌‌‌‌‌‌‌پیش  برو میخوای بری جوجه هات بیاری خدا میدون ...

هفته پیش خیلی حالم خوب بود فکر کردم نهایتا امروز انتقال دارم دق میکنم شوهرم اینقدر سر خودش رو شلوغ کرده الان پیداش شده اومده دست خالی اعصابم خورده دردم فقط توجه شوهرم ولی اون نمی فهمه هر چی بهش میگم من حمایت و توجه می خوام دوباره کار خودش رو میکنه

هفته پیش خیلی حالم خوب بود فکر کردم نهایتا امروز انتقال دارم دق میکنم شوهرم اینقدر سر خودش رو شلوغ ک ...

میدونم عزیرم

ولی مردا درک ندارن.خودت خودتو بساز میدونم خیلی شرایط سخت ونفس گیری داریم 

خدا بهمون رحم کنه 

الهی شکر که دستت پره.واقعا سخته انشاالله به موقع جوجه هات بسلامت بیان بغلت  

ان شاالله که شما هم به زودی زود با خبر خوبت دلمون رو شاد کنی😍

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
آلا جان و نگار جون و بقیه دوستان باردار  بیاین دلداری بدین امروز دلدردم نیومده تورا خدا نیاز ...

اصلا بیخیال علائم باش. علائم نشانه هیچی نیستن فقط بیخودی ذهن رو گمراه می کنند

سلام عزیزم اینجوری نکن اول راهی با زوق شوق ‌‌‌‌‌‌‌پیش  برو میخوای بری جوجه هات بیاری خدا میدون ...

من بعد انتقال که باید مدتی رو تخت می موندم دیدم یه آقا اومده تو اتاقا میچرخه دستگاهاشون رو چک میکنه مجبور شدم تمام وقت سرتاپام رو زیر پتو ببرم. دیگه زیر پتو گرم بود تخت گرفتم خوابیدم😅

یعنی قیافه پرستاره وقتی اومد صدام کنه که پاشم برم خیلی دیدنی بود🤣 از خوابیدن من شاخ دراورده بود😁