2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
سلام . بچه ها امروزم بی بی زدم منفی شد. دوشنبه آزمایش دارم . سه شنبه موعد پریودمه . مامانم میگه بی ب ...

گفتم صبر کن دوشنبه بریم آز  باهم   گوش نکردی  باز رفتی سراغ بی بی☹☹☹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاءالله فردا آلا جون میرم. ملتمس دعای خیرتون هستم🙏🏻

ان شاالله خوش خبر میای عزیییزم😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلامت باشي، به سلامتي عزيزم فردا انتقال دارم امروز خراش

مگه میشه یه روز قبل خراش داد فکر کردم ماه قبلش باید بدی من سه ماه قبل انجام دادم ببینم دکترم موافقت میکنه انجام بده برام درد داشت ؟

ووی بچه‌ها چکار کنم باسنم جا نداره روزی دوتا پروژسترون دارم کبود قلبه شده هر چه کیسه ابگرم میزارم ...

من ک نمیبینم ولی همسرم میگ دیگه جایی نمونده همش کبوده😐دلش میسوزه موقع تزریق

چاره چیه باید تحمل کنیم😔

فردا قبل اینکه لباستو در بیاری بهت میگن نگران نباش انشالله کلی جنین پسر داری منو بی خبر نزار 

ممنون عزيزم مرسي ازت

فقط ٦ تا جنين دارم

خيلي كمه

تعيين جنسيت و سلامت قراره بشن

چون ٤٠ سالمه خيلي تخمكام كم بود

٣ بار پانكچر شدم ٦ تا تخمك دارم فقط

انتقالت فرش بوده پس خیلی زوده گلم.الهی خواسته ی خدا بر خواسته ی دلت قرار بگیره 

نه دفعه قبل فرش بود بعد همونو فریز کردن این ماه منتقل کردن در کل فکر کنم یکی دو روزه باشه جنینام

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
امشب دعای یستشیر و آیت الکرسی میخونم به نیت مثبت شدن تو و تینا 

قربونه مهربونیات دوستم❣️

الهی ثواب دعاهای خیرت ب خودت برگرده و خدا با اولاد سالم بغلت رو پرکنه🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️