2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
سلام عزیزم به سلامتی انتقال دادین.منتطر علایم نباشین خیلی ها علائمی نداشتن و مثبت شدن 🥰🥰

سلام عزیزم قربونت سلامت باشی  اره پنج شنبه این انتظار داروهای هرمونی ترس از نشدن همه اینا فشار میاره به ادم خدا هیچ زنی رو اینجوری امتحان نکنه قربونت برم ممنون ان شاالله

سلام عزیزم قربونت سلامت باشی  اره پنج شنبه این انتظار داروهای هرمونی ترس از نشدن همه اینا فشار ...

به سلامتی ان شاالله 🥰🥰 ان شاالله که هفته دیگه خوش خبر و با دست پر دلتون و دل ما شاد میشه 🤲حقم داری ولی بسپرش بخدا .همین فکر و خیال هم براتون سمه بهش اصلا فکر نکنین

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ووی بچه‌ها چکار کنم باسنم جا نداره

روزی دوتا پروژسترون دارم کبود قلبه شده

هر چه کیسه ابگرم میزارم افاقه نداره آبسه اس بغل چپ راست که میشم جیغم در میاد

شما چکار کردین 

وقتی میخوام وعده ی بعدی بزنم قبلش که دارم میکشم سرنگ اشکام میاد.ی ترس عجیبی دارم قبل از زدنش

بیاین بگین چکار کنم

میترسم شیاف جای گذین کنم 

سلام بچه ها از @poweroflove    خبر دارین؟ امروز فک کنم قرار بود آز بده الهیییی که خوش ...

ان شاءالله فردا آلا جون میرم.

ملتمس دعای خیرتون هستم🙏🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
عزیزم من هر شب با تسبیح صلوات میفرستم برای بچه های این تاپیک شما رو خیلی دعا میکنم که انتقالت مثبت ب ...

قربونت برم تینای خوشگلم

الهی به حق فاطمه که انرژی وخیر برکتش برسه به خودت

امشب دعای یستشیر میخونم به نیت مثبت شدن شما و پور pwer جان 

حالم بد بود ولی الان خوبم شکر تو چطوری عزیزم در چ حالی ان شاالله خبر خوب بدی بهمون ب زودی  من ...

الهی شکر عزیز جان.منم ی گاه خوب یلحضه بد.

بیاد بگذره

ای جونم جوجه هات دقیقا یک هفته کوچکتر از جوجه های من ونهال جونه ،🤩🤩😘

بچه ها من روز ٤ انتقالم hcg زدم كسى بوده اينطور باشه؟ مى ترسم بى بى چك زود بزنم مثبت كاذب بده!

عزیزم بعد از ۵روزاز امپول بزن اگه سریع رنگ بگیره که انشالله میگیره مثبت ولی اگه دیر باشه برایه امپوله 

ووی بچه‌ها چکار کنم باسنم جا نداره روزی دوتا پروژسترون دارم کبود قلبه شده هر چه کیسه ابگرم میزارم ...

سلام دوست عزیز 

جای امپول قلمبه میشه برای اینکه سطحی تزریق میشه اگر عمیق براتون بزنند اصلا سفت نمیشه زیر پوست احتمالا میزنید

ان شاءالله فردا آلا جون میرم. ملتمس دعای خیرتون هستم🙏🏻

سلام وقت بخير

من امروز هيستروسكوپي دارم و فردا انتقال

فقط ٦ تا جنين دارم نميدونم تعيين جنسيت چندتا پسر باشن، نميدونم، بيمارستان هم زنگ زدم نگفتن بهم متاسفانه

ووی بچه‌ها چکار کنم باسنم جا نداره روزی دوتا پروژسترون دارم کبود قلبه شده هر چه کیسه ابگرم میزارم ...

الهیییی عزیزم. شیاف نداری کلا که امپولت دوتاست؟

برا من ی امپول بود و ی شیاف.

موقع تزریق خیییییییییلی آروم تزریق کن. من نمیدوتم چجوری بود که این دفعه اصلا اذیت نشدم با امپول. سرنگا هم گیر داشت انقددد فشار میدادم ک ی ذره ی ذره میرفت محتویات آمپول احساس می کنم برا همین ک اروم میرف اذیت نکرد

ان شااالله همه تون نتیجه این دردا و سختیا رو بگیرید از تن تون بره خستگیش😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱