2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
سلام عزیزم ممنونم خداروشکر عملم خوب بود تا حدود یک ساعت بعد عمل ولی یهو تهوع شدید اومد سراغم که هیچ ...

وای شکر خدا که الان هم خودت هم نینیت خوبه عزیزم.اره دارو بهوشی لعنتی خیلی بده.یکی از بچه‌ها یا سحر بود یا بهاره

الهی شکر که الان خوبی و مرخص میشی.خیلی به یادت بودم.عزیز دلم ♥️

از اینکه تو اون شرایط به یادمون بودی خیلی خیلی ممنونم عشقم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چه علایمی داری ؟ من استرس دارم تا دوشنبه .  امروزم درد پریود داشتم ماه های قبل که اینطور ...

من یکم دردام عجیب غریب شده.فکر میکنم دارم به موعد پری نزدیکتر ک میشم علائممم بیشتر میشه.سینه هام درده زیر دلمم درد میکنه دیشب خیلی خیلی درد میکرد 🤦‍♀️شیاف گذاشتم خوب خوبه شد الانم ی جوریه مث پری درده😐دوشنبه موعد پری هس خدابخیر کنه یا الله 

عاشق دوچرخه سواریم شرایطش نیست ولی هم می‌رقصم هم ورزش میکنم نون و برنج رو کم کردم و شیرینی رو

خیلی عالیه  انشاالله بهترین نتیجه رو میگیری و خدا جوابه تلاشاتو میده😍😍

الهی نشانهای مثبتت.الهی دل دخترت شاد شه اصلأ به نشدش فکر نکن گلم 

من تا چندروز پیش هیچ استرسی نداشتم نمیدونم چرا اینجور شدم 😐دلم میخاد برم بی بی بگیرم و بزنم و داروهامو قط کنم پری بیاد راحت شم 😒🤣🤣

الهیییییی عزیزم چقد اذیت شدی🥺🥺 نگران نباش نی نی حالش خوبه خوبه. ان شالله شمام سر موعدش با لب خندون ...

مرسی فدات شم   انشاله همگی دوستان که منتظرن زوده زود مامان بشن و بارداری و زایمان راحتی داشته باشن خیلی دعاتون کردم به خدا 

قربونت برم وظیفه س الهی لایق دعا باشم و خدا بشنوه الهی که به دل دخترت خدا نگاه ویژه بندلزه ما موندی ...

خدا چندبرابر خوبیا و مهربونیاتونو برگردونه ب زندگیتون 

شما مهتاب جون و الا جون  و ی خانوم دیگه حضور ذهن ندارم 😞و بقیه ک لطف دارن و مدام دعاهای خوب میکنن😍😍 همه و همه شرمندم کردین ❤انشاالله حاجت روایی همه دوستان 

سلام صبح همگی بخیر و سلامتی🌹🥰

میشه اگه کسی تجربه داره بگه که چند وقت بعد انتقال منفی میشه مجدد انتقال جنین انجام داد؟

به من گفتن ۳تا پریودی باید بگذره😒خواستم ببینم روالش همینه یا برای من طولانی شد🌸🙏

سلام صبح همگی بخیر و سلامتی🌹🥰 میشه اگه کسی تجربه داره بگه که چند وقت بعد انتقال منفی میشه مجدد ان ...

سلام عزیزم صبح شما بخیر و خوشی 

من اولین باره انتقال میدم اطلاع ندارم 

دوستان میان میگن💓