2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
سلام آلای عزیزم یه دنیا ازت ممنونم از اینکه یادمی و منو تودعاهات صدا میزنی واقعا مدیونتم انشااله حا ...

قربووونت برم عزیزم. ممنوووووونم از همه مهربونیاتون😭😍❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم ممنونم خداروشکر عملم خوب بود تا حدود یک ساعت بعد عمل ولی یهو تهوع شدید اومد سراغم که هیچ ...

الهیییییی عزیزم چقد اذیت شدی🥺🥺 نگران نباش نی نی حالش خوبه خوبه. ان شالله شمام سر موعدش با لب خندون و سلامت بغلش می کنی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هفده هفته ام گفتن احتمالا دوقلو دختره😍😍😍

جووووونم😍😍 خدا حفظ شون کنه😍❤️

با النوا و منوپیور ۱۳تخمک ۷جنین با منوپیور و پرگووریس ۶تخمک۳جنین

ان شاالله با این جنین ها اولین انتقال مامان میشی 

تازگی ها منوپیور استفاده کردی؟ چند خریدی؟قبل سال ۳۰ تا از داروخانه پرسیدم گفت ۳۰ میلیون میشه شما هم این حدودها خریدی؟

ببخش ای سوال می پرسم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ای جووونم خدا حفظشون کنه برات عزیزم کمکی ام دارید یا دست تنهایی؟ من عاشق دوقلویی ام اما میترسم در ...

ممنون عزیزم 😍 نه کمکی ندارم. وقتایی که خیلی خستم‌میکنن میبرمشون خونه یکی از بابابزرگشون😅تنهایی خیلی سخته اگه یکی باشه هرروز کمک کنه عالیه😂

دعای توسل رو باید بخونم عزیزم؟!

عزیزم دعای توسل که خیلی خوبه

ولی منظور این پیام به یاد امام زمان بودن هست و اینکه گره کارها به دست کرامتشون باز میشه

هر روز حتی شده در حد یک سلام به یاد حضرت باشیم و می تونیم حاجت هامون رو به زبان دلی از ایشون بخواهیم که امام زمان بسیار مهربان و رئوف و به ما نزدیک هستند و برای حاجت هایی که از ایشون تقاضا می کنیم دعا می کنند.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بسلامتی عزیزم انشاالله صحیح و سالم بغلشون کنی 🤲 سارا جان گرید جنینات چی بود و چن تا انتقال دادی؟

ممنون عزیزم 😍من سه تاانتقال دادم ولی چون سابقه چندقلویی داشتیم  خود به خود. چهارتاشدن🥴بعد دکتر گف باید دوتارو کم کنی چون‌ممکنه همشون سقط شن 

ینی چی درد داری؟؟؟منم گاهی انقدر زیر دلم درد می‌گرفت ترشحم داشتم ک یبار پاشدم پد بردارم بس درد میکرد ...

نمیدونم هلی جونم

نمیدونم چطوری توصیف کنمش.یدرد میگیره زیر دلم رفته رفته بیشتر میشه.از دیسب که خوابیدم نیست نمیاد تا دم دمای ساعت 2

اووووف منم همش دوربر چیزای شورو ترشم اصلا قبلا اینجوری نبودم روزا خودم بودمو وگوجه سبز ونمک شبا از ن ...

اوف نگو دختر الان اینجا وقت انبه ترشی هست

وای دارم میمیرم براش.اما فوق‌العاده گرم دیشب شوهرم یدونه از خونه ی مامانش برداشته بود نقش داد به من

دیشب همش خواب دیدم 😀😀

عزیزم نوش جانت تو دوران انتقالم دوست داشتی ؟

😭😭نمیدونم چطور باید اینهمه لطف شما رو جبران کنم من آخه  خیلی ممنون عزیزدلم ❤❤ انشاالله ح ...

قربونت برم وظیفه س الهی لایق دعا باشم و خدا بشنوه

الهی که به دل دخترت خدا نگاه ویژه بندلزه ما موندیم تو حکمتش اون بچه که اصلأ نمیدونه 

خوبی آترین جان روز چند انتقالی؟  آخر این هفته ان شاء الله شادترین آدم دنیا باشی 🥺😍😍 چرا رو ...

سلام عزیزم الهی دورت بگردم من 😘🌹 جوجه هات چطورن ؟امروز با انتقال روز ده

انشاالله عزیزم

واقعاً این روزا نفس گیره 🥹

درد شدید تر ینی نی نی بیشتر🥺🥺🥺😍😍😍😍🤭🤭ان شاء الله هرسه تاییشون محکم چسبیدن بهت ودارن بزرگ و ب ...

ووووی من ملدم از این حرف امیدواری قربونت برم

الهی خدا صلاحش بر خواسته ی دلم بزاره انشاالله

کع من بنده زلیل ودرمانده شم

واقعا به معنای درمونده

دیگه دکترا هم راهم نمیدن

بقران بارها دکتر هودم منعم کرده که بشین سر کیفیت زندگیت بکن.درذ دلم زیاده نگار جان من شرایط زندگی سختی داشتم که هنوزم ادامه داره

هیچ وقت نگفتم که باز منفی به اینحا منتقل نشه