2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست

وای یهو زیر دلم درد شدید گرفت😑بعد  یهویی خندیدم ی جوری تییر کشید ک جیغم دراومد😐🙄

تایم شیافم بود  گذاشتم خوب شدم انگار ن انگار  این چیبوووود دیگهههه

🤕🤕☹خیر باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه ۲ روز بیشتر نمونده  ولش کن😂

عزیزم چه علایمی داری ؟ من استرس دارم تا دوشنبه . 

امروزم درد پریود داشتم ماه های قبل که اینطوری میشدم فرداش پریود میشدم البته موعدم دوشنبست ولی هیچ امیدی ندادم 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
@tina_tina     دوستم سلام امشب نماز استغارو به نیت شما خوندم و هدیه کردم به صاحب عصر و ...

عزیزم . قربونت برم ❤❤❤ مرسی که به یادم بودی . امیدوارم خدا به خاطر دعاهای شما دوستای خوبم منو حاجت روا کنه منم مادر بشم 🙏🙏🙏

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
سلام دخترا خوبین میگم من دردام کم کم نگران کننده شده تورا خدا بیاین دلداریم بدین از شانس گندم دوتا ...

منم مثل شما هستم 😢 انگار قراره همین الان پریود شم

عزیزم توی آزمایش که غربالگری دوم دادید مشخص شد؟چه فاکتورهایی بوده؟خودتون خواستید چک بشه؟

نه عزیزم من قبل از انتقال آزمایش کاریوتایپ و انعقاد داده بودم که دکتر طبق اون  آسپرین و انوکسا بهم داده بود 

دکترم برای غربالگری اول که فرستادم نامه داد که بپرسم انوکسا قطع بشه یا نه ،روزی که برای غربالگری اول رفتم آزمایشامو یادم رفت ببرم ،ولی دکتر سونو گفت فقط آسپرین بخور انوکسا رو دیگه  قطع کن، بعد گفت کاش آزمایشاتو اورده بودی میدیدم،برای انومالی که رفتم پیشش آزمایش انعقاد و کاریوتایپ  و بردم دید و گفت بهتره که بزنی دکتر خودم هم گفت پس بزن

نگار جون پیاده روی رقص و دوچرخه سواری  عالین عالی

عاشق دوچرخه سواریم شرایطش نیست

ولی هم می‌رقصم هم ورزش میکنم

نون و برنج رو کم کردم و شیرینی رو

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
وای عزیزم قربون تیکرت برم الهی زود زود با موفقیت میرسی به انتهاش😍😍😘😘

عزززیزم 😘🥰🥰

انشاالله ،ممنونم❤

کویین جان انشاالله برای خودت هم همه چیز تا آخرس به خوبی پیش بره🤲❤

عزیزم نگران نباش بخاطر بهم ریختگی هورمون ها هست من خودم یکمی عصبی شدم زود اعصابم بهم میریزه ولی همه ...

😂، خیلی بده 

من هم یه مدت عصبی شده بودم میگفتم دلم میخواد با یکی دعوا کنم 🤭

عزیزم این آمپولهای پروژسترون که روغنی هم بوده اونا خیلی بد بود باور کن من هنوز جاش برام درد میکنه بع ...

الهی اره اونا هم بد بودن ،خدارو شکر پروژسترون برای من  دیگه قطع شده شما هم دیگه نمیزنی؟

الهی اره اونا هم بد بودن ،خدارو شکر پروژسترون برای من  دیگه قطع شده شما هم دیگه نمیزنی؟

نه عزیزم منم نمیزنم فک کنم تا سونوی آنتی زدم دیگه قطع کردم ولی جاش هنوز خوبه خوب نشده

راجب آنوکسا منم برم پیش دکتر میپرسم که بزنم یا نه،مرسی عزیزم

تاریخ زایمان شما توی سونو۱۵ مهر هست؟