2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048122 بازدید | 684644 پست
صبح شماهم بخیر عزیزم♥️ مگر نباید روز ۱۶ برم آزمایش بدم؟! جنینم چهار روزه بود  گرید b بار او ...

می تونی فردا هم آزمایشتو بدی میشی روز ۱۴

ان شاءالله بتات بالا باشه و نیاز ب آزمایش مجدد نداشته باشی❣️

الهی ک خدا خودش برات جبران کنه و دیگه نیاز نباشه این مسیر سخت رو ادامه بدی عزیزم

توکل و توسل کن ب خودشون، صبر کن ان شاءالله خدا بهترینهارو برات نوشته🌹

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم انشالله هردو به سلامتی این راه رو طی کنیم من توی ماشین یا اگر تند راه برم یا به کمر بخو ...

ان شاالله مرسی عزیزم قربونت برم؛ان شاالله که خیره

عزیزم آنتی اندازه سیرویکس شما چقدر بود؟من یکم نگرانم

مال من انتی۳۵بود

جم شدن وسفت شدن شکم حتما ب دکترت بگو عزیزم خدای نکرده انقباض نباشه نگران نشو احتمالا قرص ایزوپرین می ...

بله عزیزم میگم ان شاالله فعلا که دکتری هم ندارم فقط شنبه میخوام برم‌سونوی انومالی ازاد

انتقالیا عزیز بیاین از علایماتون بگین من کماکان درد پری دارم معدم اذیته از قرصا...و چیزی که خیلی اذ ...

من سینه درد و پادرد دارم یبوست هم گرفتم که فکر میکنم به خاطر خوردن این نشاسته باشه آخه هر روز صبح ناشتا یه لیوان آب سرد با یه قاشق نشاسته میخورم از فردا میخوام دیگه نخورم چون یبوست خوب نیست تو این دوران

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام عزیزم. خوبی؟ الان شک ندارم اون وروجکها دارن تو دل مامانجونشون تند و تند سلول اضافه میکنن و هی ج ...

وای فدات بشم خواهری چقد حرفات امید انرژی میده

الهی.قربونش برم انشاالله زودتری خوب شه ♥️😘😘

این بده؟ چند ساعت بعد از انتقالم اینطوری شدم تا چند روزم بودم . یعنی جنین از بین رفت؟

نه گلم این چه جرفیه بعداز انتقال معمولا به خاطر دارو منقبض شدن مهم نیست.حتی من شنیدم با گذاشتن کیسه آبگرم قبل از انتقال انقباض کم میشه

برای ماهای بالاتر باید احتیاط لازم بشه 

من سینه درد و پادرد دارم یبوست هم گرفتم که فکر میکنم به خاطر خوردن این نشاسته باشه آخه هر روز صبح نا ...

دل‌درد نداری نهال جان ؟اره هم از نشاسته و بالارفتن پرژسترون هست

من خودم. همیشه یوبست هستم بخاطر همین دکتر برام ی قرص گیاهی داده عالیه.انشاالله خیره عزیزوم 

نه جای معتبرباشه قبول میکنه فقط باید بیشتراز۶ماه نباشه

شرمنده یه سوال دیگه 

می دونید برای نمونه گیری آقا اجازه می دن خانم کنارش باشه 

این برای من خیلی مهمه

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

شرمنده یه سوال دیگه  می دونید برای نمونه گیری آقا اجازه می دن خانم کنارش باشه  این برای ...

بله عزیزم، شناسنامه با خودتون ببرید چک می کنن و با درخواست خودتون اجازه میدن

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
من سینه درد و پادرد دارم یبوست هم گرفتم که فکر میکنم به خاطر خوردن این نشاسته باشه آخه هر روز صبح نا ...

نهال جون من از بچه ها شنیدم نشاسته رو ۵ روز بخوری کافیه البته دقیق نمیدونم. منم فقط ۴-۵ روز خوردم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱