2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الا جون دختر چرا تا دیر وقت بیداری نی نی از الان خوابش بهم میریزه 😍😍

سر شب اماده خواب بودم. ولی خب ی اتفاقایی افتاد که مجبور شدم بیدار بمونم🥴

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلا جون امروز نرفتی آزمایش بدی؟

نه عزیزم نرفتم. دکتر نخواست منم از خدا خواسته نرفتم. 

حتی از ماما دوباره پرسیدم ک بتا نرم مجدد؟ گف اگه لازم بود خانم دکتر می نوشت برات. گفتم شاید فراموش شده 😅 ی حالت خاص خندید که ینی جمع کن خودتو😅🥴

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی شکر عزیزم، ان شاءالله بارداری بی دردسر و سرشار از آرامشی رو داشته باشی🤲🏻 آلاجون هر روز صدقه ...

ممنونم عزییییزم😘😘😘 چشم حتما🥺

ان شاالله یکی کی همین روزا میاین و خبر خوش میدید😍😍😍

چطوری مامان خانمی ؟ چرا سایت خلوته ؟ دلم پوسید 

قربوووونت برم عزیزم. نمی دونم منم انتظار داشتم الان ک اومدم ی ۴-۵ صفحه ای جلو رفته باشه😅

من ک تازه از خواب بیدار شدم🥴 

قربوووون دلت برم تو رو خدا هواشو داشته باش. بدو ی فیلم طنز بذار ببین، کتاب بخون. نمیدونم هر کاری ک حالتو خوب کنه

سلام خوبید؟آلا مبارک باشه بتا هم که مثبته دیگه لطفا استرس رو کنار بزار 🤨

سلام عزیزم.قریووونت برم ان شاالله زوووودی بتای توووپ شما😍 چشم. خدا کنه ان شاالله بتونم. انگار این استرس بسته شده ب ناف ما😬😬😬

سلام عزیزم.قریووونت برم ان شاالله زوووودی بتای توووپ شما😍 چشم. خدا کنه ان شاالله بتونم. انگار این ا ...

ممنون عزیزم انشالله😍 اره واقعا کنترلش خیلی سخته اونم ما که همه چی به سرمون اومده ولی تلاشتو بکن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍