2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
گلم من ۱۶ اردیبهشت پریود شدم ۱۸ اردیبهشت رفتم سنو  گفت ۲۵ اردیبهشت بیا

آها ،انشالله همه چی خوب پیش بره برات عریزم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز یه سردرد بدی داشتم از صبح... مجبور شدم الان بیام بیرون تو آفتاب انقد گرمه... ولی سر دردم خوب ...

دوساعت باید فاصله بدی شدید باهم تداخل دارن با لوتیروکسینم سه تاشون باهم گوشی رو بزار تو ساعت

عزیزم هنوز ۴ روز مونده به وقت آزمایش زود بوده واسه بیبی زدن . استرس نگیر حتما خودت میدونی که خیلی وق ...

میدونم زوده😞 ولی خب فکر کردم شاید نشون بده . احساس میکنم علایمم به پریود شببه تر شده امروز . دیگه تا دوشنبه صبر میکنم 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
من بخاطر نازایی رحمم از چند سال پیش همش پولیپ درمیاره  سه بار برای پولیپ عمل شدم خیلی هم سخت ...

اینو دکتر به منم گفت انجام بده اما نگفت پولیپ داری، یعنی برای چیز دیگه ای هم انجام میدم ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چرا ۵روز زد تر تست زدی عزیزم چرا الکی ب خودت استرس میدی من روز ۱۲ انتقالم یادته تست زدم یه خط کمرنک ...

عزیزم مرسی که بهم امید میدی❤❤. امیدوارم همین بشه . من اگه این تاپیک و شماها رو نداشتم تا حالا از نا امیدی داروهامو قطع کرده بودم 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
تینا جون ب خدا منم همین حسو دارم. حتی حس می کنم خییبلی سبک تر از قبلم انگار ی چیزی از روی من ورداشتن ...

ان شاءالله . 🙏🙏🙏

ولی دل دردی که به معده میزنه برای من نشونه پریوده 😞😞 تا ببینم خدا چی میخواد 

اره عزیزم من نهم بودم شما دهم  در چه حالی؟؟؟

درد پریود که هر روز بیشتر میشه. همین و احساس نا امیدی 

ای دختر بد...چرا بی بی زدی خب☹☹ هنوز خیلی زووده ک بتای بیچاره بالا نیومده  صبر کن دوشنبه باهم ...

چشم عزیزم ❤❤❤ دوشنبه بریم آزمایش . ایشالا هر دومون مثبتیم 🙏🙏🙏🙏

عزیز دلم♥️ ۵.۶ روز زودتر خیلیه... مارک بیبی چکت چی بود؟ جنین ها بلاست بودن ؟ استرس نداشته باش&nbs ...

مارک بی بی چک vivere 

مدیکور هم دارم . 

اصلا اشتباهم این بود ده تا بی بی چک خریدم گذاشتم خونه هی وسوسه میشم میزنم . 

جنینم دقیق نمیدونم دو یا سه روز بود . اونجا چیزی نگفتن فقط میدونم یکی a بود یکیb

مارک بی بی چک vivere  مدیکور هم دارم .  اصلا اشتباهم این بود ده تا بی بی چک خریدم گذاشتم ...

وای دیگه بدتر😁 جنینتم کوچولو بوده

انشالله مثبتی

فکر مسموم نکن

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️