2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048080 بازدید | 684642 پست
ب نظر من هر روزی رو ک گفتن اون موقع برو. چون میبینی مثلا بتات پایینه آدم کلی استرس میگیره. من خودم م ...

اره اونجور بدتره...شما آزمایش دومم دادی؟؟

حالا میمونم دیگه انشاالله دوشنبه میرم 

سلام مهربان جانم راستش من اشتباه نوشتم نماز استغفار بود برای گره گشایی آلا جون فیلمشو فرستاده بود ...

نماز استغفار هم خیلی خوبه

برای بچه دار شدن و روزی زیاد داشتن مجرب هست 🎀

نماز استغاثه  به امام زمان هم دو رکعت مثل نماز صبح  بعدش یه دعای کوتاه داره توی مفاتیح چند صفحه بعد از دعای توسل هست  توی نت هم جستجو کنی نماز استغاثه به امام زمان برات میاره

ان شاء الله حاجت روا بشی😍😍😍

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که روز به روز عشقتون بیشتر بشه و همسرتون هم باورتون کنه. 😭😭😭😭 آخه این چه عشقیه خدا کنم ...

قربونت مهربونم ممنون♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

کاشکی تو چندماه تلاش خودشو کرده باشه( مثلا پیش مشاور خانواده رفته باشه)..اگه تلاش کرد و دید فایده ند ...

حتما تلاش کرده🥺

انشالله که حال دلش همیشه عالی باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آره واقعا کاش میشد بزنمش وگرنه میکشمتمش. من کلا چندتا جا رفتم دکتر گفتن اصلا نیاز به عمل نیست و فقط ...

سلام عزیزم من درجریان روند کارتون نیستم و پیامهاتونو که خوندم خیلی خیلی ناراحت شدم اصلا انگار بغض گلومو گرفت وقتی نوشتی عاشق هم بودیم از قبل و یهویی اینجوری شد..شاید همسرت بخاطر مادرشدن شما پیشنهاد جدایی و این رفتار و داره کاری ندارم ب اینا خواستم بگم به هیچ عنوان زیر بار طلاق توافقی نرو اصلاا نرو 

هم از نظر اقتصادی و اینکه ارزشت حفظ شه شاید اینم سنگ بندازه جلو پاش و فرجی شد.بعد میخام بگم که من خودم ازین ذکر جواب گرفتم شمام ی امتحان کن ذکر* یا ودود*وضو بگیر و به نیت آشتی و محبت شوهرتو در نظر بگیر  هزارویک مرتبه پشت سر هم ذکر رو بگو انشاالله که کینه و کدورت رفع میشه...الهی که عاقبت به خیر باشی عزیزدلم

خوشبحالت..من فعلا منتظر نمونه هسترو هستم..بعد اینایی ک هیسترو کردن اکثرا کفتن دیر پریود شدیم..تا ببی ...

منم پیشنهاد پی ار پی دادم 

دیگه نمیدونم چقدر تاثیر داره تو مثبت شدنم

ولی خب دلم خیلی روشنه 

گاهی ناامید میشم ، گاهی انقد پر شور و هیجان که ....

انشالله کاراتون به خوبی پیش بره و یه انتقال مثبتی رو تجربه کنی 🧿😍🤲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دوشنبه وقت آزمایش دارم امروز بی بی منفی بود حالت پریود گاهی دارم  مثل قبل پریود هر ماهه . ال ...

ای دختر بد...چرا بی بی زدی خب☹☹

هنوز خیلی زووده ک بتای بیچاره بالا نیومده 

صبر کن دوشنبه باهم بریم آز   عزیزم  استرس وارد نکن 

دختره ی عجووول🤭

مممنون عزیز چطوره سخته ؟

ی چیز نازک و درازیه وارد رحم میکنن.ن درد نداره.ی لحظه حس دردپریودی میکنی اونم بخاطر وسیله ست ک وارد خود رحم میشه..

خو اندازه رحمو میگیرن ک بدونن جنین چ جاییش ازاد کنن