2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
حالا برعکس زندگی شما همسرم فکر می‌کنه من یه روزی بخاطر بچه ولش کنم برم  خیلی این فوبیا رو دار ...

انشالله که روز به روز عشقتون بیشتر بشه و همسرتون هم باورتون کنه.

😭😭😭😭 آخه این چه عشقیه خدا کنم که دلش به رحم بیاد و زندگیم درست بشه.

خدا رو شکر که الان سر زندگیت هستی انشالله مامان میشی.

مرسی از حرفات گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم مگه بالاتر از سیاهی رنگیه؟؟ خب چه فرقی داره تو خونه همسرش باشه توافقی جداشن یا قهر کنه بر ...

کاشکی تو چندماه تلاش خودشو کرده باشه( مثلا پیش مشاور خانواده رفته باشه)..اگه تلاش کرد و دید فایده نداره.دیگه همون طلاق بهتره.زود فراموش میکنه

سارا جان میدونم که حرفام برات سنگینه چون دوستش داری اما خیلی راحت دل از بکن.این ادم مرد زندگی نیست ...

😭😭😭😭😭 واقعا نامرده.

نه عزیزم راحت باش حقیقت تخله.

چی بگم چاره ای جز قبول نکردن ندارم. من همه تلاشمو کردم ولی جواب نداد دیگه خودشو خداش واگذارش کردم به خدا.

انشالله به زودی خبر مامان شدنت رو بدی 

برای آمادگی رحم هر کس اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه ....

عزیزم گرم نگه داشتن رحم تو فاصله ی بعد از پریود و زمان انتقال مهمه خوراکی هایی مثل کاچی سمنو خرما عسل کشمش گردو روزی یدونه تخم مرغ بخور اگه محلی باشه خیلی بهتره پیاده روی تند انجام بده و مایعات زیاد بخور میتونی کمرت رو ببندی بری پیاده روی که گرم بشه . شبا کیسه آب گرم بزار رو رحم . دکترت حتما قرصهای تقویتی برای آماده سازی رحم داده بهت حتما به موقع بخور و دوری از استرس و ذهن آروم با یاد خدا و ائمه داشته باش نیت کن ختم ۴۰ روزه بگیر مثلا حدیث کسا یا زیارت عاشورا یا هر دعایی که خودت میدونی مطمئن باش نتیجه میگیری 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
قربونت  من داروهام تموم شده نوبت صبح نخوردم☹فقط امپولامو زدم  نه عزیزم من فک میکردم ش ...

با همیم . 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
سلام پروانه جانم نه متاسفانه و داریم جدا میشیم دعا کن برام  شاید خدا صدای همه دوستامو شنید دلش ...

خیلی ناراحت شدم

ایشالله ک با هم بمونید عزیزم 

خیلی سخته

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
دکتر کی بهتون اینو گفت من تیروئیدم ۳ونیم بود دکتر شه بخش منو فرستاد دکتر غدد گفت باید کمتر از ۲ونیم ...

ای بابا منم تیروئید 3.8 بود ولی دکتر هیچی نگفت ولی خودم احساس کردم زیاده فردا میرم دوباره آزمایش بدم بچه ها اگه تیروئید مثلا 3.8 باشه تو انتقال چه تاثیری میزاره؟

وای چقد ناراحت میشم ایطو میگی..یعنی از بیرون ک میاد سلامت نمیکنه و بی تفاوت میکذره؟ تو رو خدا یکاری ...

فدات شم ببخش که ناراحتتون کردم.

میاد سلام میکنه یا مثلا بهش میگم فلان چیزو بخر ولی در همین حد هستیم خونه هم که هست اصلا حرفی نمیزنه مگه اینکه من ازش سوالی بپرسم جواب بده. حالا تا چند ماه پیش اصلا اینجوری نبودیم 😭

رفتم خودم مشاور هر چی گفت انجام دادم فایده نداشت. 

مجبورم برم چون اول و آخرش میخواد تموم بشه این مدت هم که نرفتم گفتم شاید درست بشه اما نشد که بشه

فقط برام دعا کنید این مرد آروم بشه و خودش بگه زندگی کنیم مثله قبل 

ممنون عزیزم..انشاالله زندگیت ب حالت عادی برگرده..از ته دل از خدا میخوام زندگی شاد بت بگرده..بخدا ایق ...

قربون دل مهربونت الهی آمین.

شاید واقعا خدا صدای شما دوستام رو بشنوه و برام معجزه کنه اینقد التماس خدا میکنم شاید شنید 

من دوشنبه وقت آزمایش دارم امروز بی بی منفی بود حالت پریود گاهی دارم  مثل قبل پریود هر ماهه . ال ...

عزیزم هنوز ۴ روز مونده به وقت آزمایش زود بوده واسه بیبی زدن . استرس نگیر حتما خودت میدونی که خیلی وقتا با بیبی منفی آزمایش مثبت میشه تا دوشنبه بهش فکر نکن 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
تو‌این ۸ ماه شوهرت خونه بابات نرفت..مثلا تو دورهمی هاشون.یا مثلا وقتی خواهرات یا برادرات یا فامیلات ...

من خانوادم خیلی ازم دورن عید هم نرفتیم اونا هم فعلا نیومدن. اما با خانواده خودش رفت و آمد داریم. اوایلش توی مهمونی ها خیلی عادی بود اینگار من نبودم اما الان دو ماهی میشه که توی مهمونی هوامو داره مثله قبل اما خب روی حرفش برای جدایی هست.

بله خرید خونه رو انجام میده. اما با هم نه جایی میریم نه خرید نه تفریح هیچی 

بهتر ک ترس از دس دادنتو داره..مگه خودش مشکل داره ک میترسه؟

بله عزیزم مشکل اصلی همسرمه

ولی خب منم بی مشکل نیستم ، تیرویید دارم

و جدیدا با عوارض دارو ها پی سی یو شدم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️