2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
هیچ عکس خبر نداره که میخوایم جدا بشیم. والله تا قبل این موضوع خیلی عاشقم بود نمیدونم چرا یهو اینجور ...

تو‌این ۸ ماه شوهرت خونه بابات نرفت..مثلا تو دورهمی هاشون.یا مثلا وقتی خواهرات یا برادرات یا فامیلات میان خونتون...رفتار شوهرت باشون خوبه؟ جلوشون بات خوشرفتاره؟؟ سرسفره بات چطوره؟؟ بت زنگ نمیزنه ک چی برا یخچال نیازه بخرم؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم باید همین کار کنم برم اول باز آزمایش بدم ببینم چطور شده

عزیزم منم تیروئیدم کم کاره دکتر غدد گفته تا آخر عمر باید هر روز صبح لووتیروکسین ۵۰ بخورم که الان ۳ ساله دارم میخورم. با این وجود Tsh روی ۲/۵ ثابت شده بود دکتر زنان گفت ۲/۵ خوبه اما من با غدد مشورت کردم گفت بهتره کمتر باشه به مدت یک ماه پنج شنبه و جمعه ۲ تا و بقیه روزای هفته یکی لووتیروکسین ۵۰ خوردم یه هفته قبل از انتقال آزمایش دادم tsh شده بود ۰/۸ 

حتما یادت باشه این قرص با خیلی از خوراکیا تداخل داره باید فاصله بندازی مثل لبنیات چای قهوه گردو و خیلی چیزای دیگه که میتونی سرچ کنی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
خب شوهرت حق دارع بگه یروزی ولم میکنی..چون سه سال پیش خواستی ولشکنی😃

خب من بخاطر کثافت کاری خودش درخواست طلاق دادم

ربطی به بچه نداشت!!!

الان میگه چون بهت بچه نمی‌دم میزاری میری

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دقیقا ما از همه چی شاکی ایم☹ احساس میکنم الان پری میاد😐 نمیدونم انشاالله هر چی صلاحه همون اتفاق ب ...

انشالله خوش خبری عزیز دلم 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اتفاقا شنیدم تیرویید با همچی کار داره حتی با پنیر صحانه 😀 اما من نداشتم فاطمه جان 

مرسی قشنگم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشاالله عزیزم انشاالله ماه بعد بهترین وپر بارترین انتقال باشه برات 

فدای مهربونیت😍♥️

ممنونم انشالله همیگی انتقالی ها😍♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از هر دوش میتونه باشه عزیزم. منم تا ی دره سرد بشه سردرد میگیرم. ولی واقعا آب زیااد بخور خاله جون. با ...

من کم میخورم🥲

زین پس زیادش میکنم قشنگم😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه بابا هییییچی نمیشه اصلاااا نترس. همه ک فرنگی استفاده نمی کنن. دکتر ما هم اصلا توصیه نکرد ب استفاد ...

من انتقالای قبلم بکفتن اصلا دسشویی فرهنگی تاثیری نداره..تو همون قسمت ای وی اف دسشویی بیمارستان ایرانیه.اصلا فرهنگی نمیذارن

دوستانی که انتقال دادین😍 روز چندمین؟ نوبت آزمایشون کی هست؟

من دوشنبه وقت آزمایش دارم امروز بی بی منفی بود حالت پریود گاهی دارم  مثل قبل پریود هر ماهه . البته موعد پریودم سه شنبه هست . از امروز احساس میکنم هر حالت متفاوتی که داشتم دیگه ندارم . انگار چیزی توی رحمم نیست . 😢😢😢😢

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
بنظر من بدتر میشه اگه بره..بیشتر کینه ب دل میگیره

عزیز دلم مگه بالاتر از سیاهی رنگیه؟؟

خب چه فرقی داره تو خونه همسرش باشه توافقی جداشن

یا قهر کنه بره خونه پدرش..

اون اتفاقی که نباید بیوفته داره میوفته...

کاش دل سارا جون آروم بگیره .. انشالله بهترین ها براش رقم بخوره 

انشالله تقدیرش انقد قشنگ باشه که این خاطرات رو در آینده فراموش کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40