2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
به همسرت گفتی آلا؟!

اره عزیزم  دیروز گفتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز یه سردرد بدی داشتم از صبح... مجبور شدم الان بیام بیرون تو آفتاب انقد گرمه... ولی سر دردم خوب ...

از هر دوش میتونه باشه عزیزم. منم تا ی دره سرد بشه سردرد میگیرم. ولی واقعا آب زیااد بخور خاله جون. با استرادیول و... بدن نیاز داره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدا کنه قربونت برم  خیلی حالم بد بود.انروز برق نبود رو سنگ توالت ایرانی نشستم با بطری آب شستم ...

نه بابا هییییچی نمیشه اصلاااا نترس. همه ک فرنگی استفاده نمی کنن. دکتر ما هم اصلا توصیه نکرد ب استفاده  کردن یا نکردن. اگه خییییلی مهم بود حتما میگفتن.

شکر خدا عزیزم خوبم منم. 

آلا این عکس وقتی که چاقو یا کارد میوه خوری بکشی راحت بدون کاغذ یا دستمال دقیق بدون زور میشکنه 

متاسفانه باز نکرد برام.

اره با چاقو هم انجام دادم نمیدونم چرا نمیتونم. قرار شد همون امپول شکن ک مهتاب جون معرفی کردن رو بگیرم. ازین استرس و فشار الکی و بی مورد راحت بشم🥴

قربونت  من داروهام تموم شده نوبت صبح نخوردم☹فقط امپولامو زدم  نه عزیزم من فک میکردم ش ...

کدوم داروهات تموم شده؟

دکتر من برا روز ۱۶ انتقالم آزمایش نوشته  چرا انقدر دیر اخه؟؟☹☹ شما روز چندم آز دادین؟؟

برا منم گفته بود ۱۴ یا ۱۵

سلام دوستم،امروز که نماز استغفار رو میخوندم یه لحظه شما اومدی تو ذهنم،روزی شما شد که نماز رو از طرف ...

ای جانم چقدر خوشحالم کردی خدا دلت رو شاد کنه عزیزم به حقِ حضرت محمد که رحمت العالمینه زودتر و زودتر مادر شدن روزیت بشه و نی نی رو سالم و سلامت بغل بگیری

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
پیش خودشم توی یه خونه هستیم اما مثله دوتا غریبه.  بله آخر نامردیه به نظرم

وای چقد ناراحت میشم ایطو میگی..یعنی از بیرون ک میاد سلامت نمیکنه و بی تفاوت میکذره؟ تو رو خدا یکاری کن ک مهرت دوباره بره تو دلش..یواشکی برو پیش مشاور.و راه روش ازشون بخواه..بعد تو چرا توافقی قبول میکنی

عزیزم الهی که سالیان سال در کنار هم باشید و عشقتون پایدار. انشالله به حق فاطمه زهرا به زودی مامان م ...

ممنون عزیزم..انشاالله زندگیت ب حالت عادی برگرده..از ته دل از خدا میخوام زندگی شاد بت بگرده..بخدا ایقد تو فکرتم ک نگو