2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
دوستان خیلی التماس دعا دارم از صبح بیدار شدم لکه بینی دارم، کمرمم خیلی درد می کنه الان موقع پریودیم ...

عزیزم شما رویان بودی؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بی بی چک روز چند زدی مثبت بود؟من موقع انتقالات دلم خیلی روشن بود که مثبت میشی اینبار

قربووونت برم نفس جان. ان شاالله هر چی تو دلت هس براورده بخیر بشه❤️

من روز ۱۱ و ۱۲ زدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم من دو بارخارج رحمی داشتم

عزیزم‌ من الان یکماه گذشته از آمپول سقط،هنوز دارم آزمایش میدم و بتام بالاست،لکه بینی هم هنوز دارم و دردم گاهی،البته چون رفتم باشگاه بیشتر شد،اینکه اینقدر طول میکشه طبیعیه یا از شما زود برطرف شد؟

عزیزم من دو روز پیش پریودم عقب افتاد بی بی زدم درجا رنگ گرفت دوباره زدم باز مثبت و دوباره زدم باز مث ...

واااااااای خدااااااا چقد حالتو میفهمم🥺😭😭😭پیامتو ک خوندم اشکم دراومد بس که این حالو تجربه کردم😭 منم باااااارها و باااارها این اتفاق برام افتاده . نمیدونم چرا. نه کیست داشتم نه چیزی . نمیفهمم چرا بی بی چکا باهام سر لج دارن. بعضا میگفتن شاید بارداری شیمیایی ولی اخه فک نکنم هی دم ب دیقه این اتفاق افتاده باشه. 

دقیقا برا همین اصلا نمیخواستم بی بیچک بزنم تا ازمایش. الانم با اینکه مثبتن ولی هنوز تا جواب آزمایش نیاد نمیتونم اطمینان کنم🥺

از ته دلم با دل شکسته و چشای خیس دعا می کنم این اخرین پریودت باشه و ان شاالله ماه بعد بیای از معجزه خدا بگی😍😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم داروهاتو قطع نکن و با دکتر تماس بگیر . اگر دکتر رو نتونستی پیدا کنی یه آزمایش بتا بده

نه تیناجون قطع ک نکردم، زنگ زدم بهم گفتن از فردا آمپول بزنم

آخه برای بتا زود نیست

آزمایش رو برای ۲۷ ثبت کردن

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
واااااااای خدااااااا چقد حالتو میفهمم🥺😭😭😭پیامتو ک خوندم اشکم دراومد بس که این حالو تجربه کردم😭 ...

قربونت برم خاهر انشالا که شما مامان شدی و ۹ماه دیگه بغلت میاد !باورت نمیشه خاهر تا خود خونه هق هق میکردم زار میزدم ۳تا بی بی چک مثبت بهم خیلی امید داده بود وقتی که رسیدم خونه مثل دیونه ها همش با خدا حرف میزدم میگفتم خدایا منو مسخره کردی خدایا من دیگه توانی برام نمونده خدایا دیگه نمیکشم خدایا اگه انتقالم منفی شه اگه برام جنین تشکیل نشه زندگیم میپاشه هنوز که هنوزه ناراحتم خاهر !!ولی باز میگم خدایا من جز تو کسی رو ندارم که باز تویی پناهم تویی که میتونی دردمو درمان کنی 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم‌ من الان یکماه گذشته از آمپول سقط،هنوز دارم آزمایش میدم و بتام بالاست،لکه بینی هم هنوز دارم و ...

اره عزیزم فک میکنم طبیعیه منم شنیدم ی مقدار طول می کشه. کاش با دکترت دوباره مطرح کنی ک دلت آروم بگیره. ان شاالله دفعه بعدی خیییییلی زود ی بارداری راحت و بی دردسر داشته باشی.😍

واقعیتش مال من متفاوت از شما بود. بار اول زیاد بزرگ شده بود طفلکم🥺 و مستقیم رفتم اتاق عمل.( اینکه طول کشید تا تشخیص داده بشه فک کنم تو تاپیکام اونایی ک در مورد خارج رحمی بود توضیح دادم .اینجا نمیخوام کسی ناراحت بشه.)

و لوله سمت چپم رو برداشتن. 

بار دومی ولی بتا اومد پایین بدون اینکه نیاز به امپول یا عمل بشه. برا همین شرمنده چون امپول رو نداشتم تو هیچ کدوم، نتونستم خوب  کمک کنم بهتون.

عزیزم‌ من الان یکماه گذشته از آمپول سقط،هنوز دارم آزمایش میدم و بتام بالاست،لکه بینی هم هنوز دارم و ...

دوباره سونو شدید؟ و اینکه بتا روند کاهشی داره یا نه؟

دوباره سونو شدید؟ و اینکه بتا روند کاهشی داره یا نه؟

ممنون عزیزم از توضیحاتت،سونو دیگه نشدم ولی روند کاهشی بله،البته همینطور که خیلی کم بالا میرفت الانم خیلی کم کم، کم میشه 

واااااااای خدااااااا چقد حالتو میفهمم🥺😭😭😭پیامتو ک خوندم اشکم دراومد بس که این حالو تجربه کردم😭 ...

انشالا خاهره مهربونم انشالا که دله هممون شاد بشع 

نگران نباش قربووونت برم مطمئن باش ۸ سیکل پریود نمیشی که. ب قول دکتر من الان سیکل طبیعی بدنت ک نیس با ...

آلاجون امروز ۲۶ سیکلمه🥺

دوباره زنگ زدم بازم گفتن از فردا آمپول بزنم ولی من می خوام اگه کمتر نشد از امشب بجای شیاف استفاده کنم

دورررررت بگردم مهربونم🥹

خدا میدونه فقط شما هستین ک ب قلبم آرامش میدین❣️

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ان شاءالله هر دو مثبت میشیم من آزمایشم دوشنبه هست . بی بی چک زیاد دارم خیلی ازش میترسم ولی شاید فردا ...

عزیزم تا میتونی نزن بی بی چک رو ..نزن اصلاااااا

انشاالله ک خیره 

انشاالله بتای مثبتت😍😍

سلام

از شما کسی آمپول گونال و پرگووریس اضاف نداره ب ی بنده خدایی میخوام میگه هر قیمتی هم ک باشه میخره 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود