2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
دیگه تموم شدسختیات  اخ که چقد حالم جا اومد انگار دنیارو بهم دادن راستی بی بی چک بالایی کمرنگه ...

ان شاالله. من ب دعای این جمع ایمان دارم. ان شاالله ازین بابتم خیالم راحت بشه🥺❤️

بالایی مدیکوره مال دیروزه ولی چون خیلی کمرنگ بود و من سابقه بی بی چک مثبت و آز منفی زیاد دارم ب هیشکی حتی همسرمم نگفتم. 

پایینی مال امروزه وروژانه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای الاجون چی دارم میبینم😍😍😍😭😭😭چقدر خوشحال شدم الهی هزاران بار مبارکت باشه خانمی دیدی گفتیم ...

الهی قربوووونت برم عزیزم😭😭😘😘 مطمئنم این معجزه هم با دعاهای شماها بود😍❤️❤️ یک دنیا از همتون ممنونم. 

مطمئنم خییییلی زود شمام خبر خوشه رو اینجا میداری😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میشه ب خدا میشه. منم انقد تو این ۸ سال امیدوار شدم و ناامید دیگه ب جایی رسیده بودم که فقط تلاش می کر ...

اخی عزیزم خیلی خیلی خوشحال شدم واست 

تبریک میگم انشالا این دوران ب خوشی بگذرونی و ازش لذت ببری  

خدایا شکر یا ارحم الراحمین شکر هزار بار شکر به خاطر شادیه خواهرم خیلی برات خوشحالم به خدا دارم با گر ...

😭😭😭😭😭 قربون تون برم. 

الهییی ب حق حضرت زهرا س ب حق وجود با برکت امام زمان عج همتون همین امسال حاجت روا شده باشین و سال تحویل نی نیا بغل تون باشه😍😍😍

سلام بچه هاااا😭😭😭😭😭 باورم نمیشه😭😭😭😍😭 من ب خاطر ی اتفاقی ک برام افتاده بود مجبور شدم عل ...

واااای

وااااااااای مباااارکه😍😍😍💃💃💃💃

چقدر خوشحال شدم

وای عزیزم❤️❤️❤️❤️

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
اصلا تعجب کردم اینقدر تاثیر داشت چون من فقط سه شب خوردم 

اهان یه چیز دیگه هم هست

بعد بارداری و زایمان یا خدانکرده سقط  هورمون های باروری خوب کار میکنه

برای همین بنظرم حالا که اوضاع خوبه و شما هم باید کمی استراحت بدی به خودت، با دارو دستکاریش نکن یه چند وقتی بخور ان شاء الله نتیجه میگیری 

بقایا که نداشتی؟ 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام گلم، وای خداروشکر بالاخره باران معجزش رو بغل کرد😍 انشالله بهارک هم به سلامتی زایمان کنه ، اره ...

سلام عزیزم . الهی شکر.

بالاخره منم بی بی چک مثبتو دیدم😭❤️ الهی همین روزا روزی خودت😍❤️

ایشالله عزیزم  منم انتقال سوممه دو تا جنین مونده  گرید a و ab

نگار جون دلم روشنه ان شاالله خوش خبر میای گلم😍😍 منم سومیم بود❤️

الهی قربوووونت برم عزیزم😭😭😘😘 مطمئنم این معجزه هم با دعاهای شماها بود😍❤️❤️ یک دنیا از همتون ممنو ...

آلاجون باور میکنی دارم از خوشحالی گریه میکنم

یه امیدی ته دلم روشن شد که خدا حواسش بهتون هست

انشاءالله عزیزم

منم چون سرم گیرم نیومد میخام ریسک کنم و همینطور وارد سیکل بشم لطفا آلای عزیزم برام تو این لحظات دعا کن شاید دل منم آروم گرفت 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
چقد خوووووب😍😍 دیگه آی وی اف نمیخوای بکنی؟ کاش با خود دکتر هم مشورت میکردی

چقدر خوشحالم برات عزیزم خیلی مبارکت باشه 

فردا نوبت دکتر دارم برم پیش دکترم ببینم چی میگه اگه گفت فولیکولها خوبن و صخامتمم بیشتر شده بود شاید ای یو ای کردم و شانسمو امتحان کردم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم . الهی شکر. بالاخره منم بی بی چک مثبتو دیدم😭❤️ الهی همین روزا روزی خودت😍❤️

پردنیزلون شما داشتی؟؟از کی شروع به خوردن کردی؟؟چندتا خوردی؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
درد خیلی داشتی؟ اتفاقا من داشتم به همین موضوع فکر میکردم  چند سال پیش شاید ۷ سال پیش.. دل در ...

عزاداری؟

الهی

نه گوشت نبودشبیه پوست دیواره بود

دردنداشتم

برااولین بارپری شرم خوشحالم🤔😁

خدایابه امیدخودت🌺
خدارو صد هزار مرتبه شکر الاجان 😍😍😍 دلمون شاد کردی دختر  انگار قند تو دلم اب شد از این خبرت& ...

قربووونت برم عزیزم. از همتون ممنونم. تو روزای سختی ک داشتم هم سر پانکچر هم سر سیکل انتقال تو همه لحطه هایی ک اشکم در میومد احساس بیچارگی و ناتوانی می کردم همه تون پیشم بودین کمکم کردین دلداری دادین راهکار دادین، دعا کردین. دست بوس همتونم تک تک😘😘😘

الهی شمام صحیح و سالم و با دل خوش نی نی گلارو بغل کنی عزیزم😍

سارا جان من یه هقته دیگه به امید خدا انتقال دارم  قبل انتقال میتونم استفاده کنم ؟عزیزم ممنون می ...

گلم سرکارم برم عکسشومیفرستم

به نظرم یک هفته مونده زیادرحمتودستکاری نکن

خدایابه امیدخودت🌺