2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048080 بازدید | 684642 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من جنینم ایست قلبی کرد سقط کردم  التماس دعاا دارم

الهی بمیرم 

خیلی ناراحت شدم

انشاالله به زودی دامنت سبز بشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ی مشت خل چل کج وکوله ریخیتم اینجا 😀😀😁

دور از جونتون😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیییزم خوبی چه خوب اومدی سر زدی دوقلوها خوبن

سلام عزیزم

اره بخدا دلم اینجاس 

خوبن عزیزم خداروشکر

شما در چه حالی😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

[QUOTE=289506302]خودم از اونا بیشتر نسخه میپیچم  مامای دکتره میگفت این داروها و اصطلاحات از کجا در میاری؟،😀 ...[/QUOTE

😂😂😂😂 منم بار اول ک گفتم سیکل شانگهای دکتر گفت چی میخونی گفتم تاریخ گف همچین گفتی شانگهای فک کردم از همکارایی 😂😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
واای خدا رحم کنه🥺 منم چهارشنبه سرکلاژ کردم  چقد باید استراحت کنیم

همه که مثل هم نیستند گلم ان شاالله واسه شما تا آخرش عالی پیش میره، دو هفته استراحت مطلق بعد از اون نسبی

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
والا شوشوعجله داره براانتقال پری هم لج کرده ماهای قبل ۲۶روز۲۷روزنمیشدبتونم یه ماه درست کمرمو سفت کن ...

این مردا فقط بلدن استرس بدن همسر منم هر روز غر میزنه چرا این ماه نرفتی انتقال عقب انداختی من واقعا آمادگی نداشتم بدنم بهم ریخته کلا تازه یکم بهتر شدم بعد پانکچر 

[QUOTE=289501705]مامان رقیه هم زایمان کرد به سلامتی فکر کنم دردونه هاش الان حدودا ۲ ماهه هستن هزار م ...

دوقلوهاش به سلامتی دنیا امدن و ۴ ماهه شدن هزار ماشاالله 😍🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
چ باحال😍 . جالبه ها من لیست ننوشتم هر روز موقعی که میخوام دعای یستشیر رو بخونم میام اینجا هر کی اخر ...

وای خداااا

خیلی خوشحالم کردی

شاید خدا خواسته برای زیاد شدن صبرم بخونی خیلی دلتنگ و بیقرار مامانمم🥺🥱

[QUOTE=289506302]خودم از اونا بیشتر نسخه میپیچم  مامای دکتره میگفت این داروها و اصطلاحات از کجا ...

الایی روز چندی

انشالا این یکی دیگه مثبته😍

ممنونم عزیزم ان شاالله😍

راستی بچه ها بیمه شما هزینه پی ار پی و انتقال رو میده؟ ب ما گفتن اینا آزاد حساب میشن. گفته فقط برا پ ...

بله بیمه تکمیلی ما بخشی از هزینه های انتقال و پانکچر رو میده هم تامین اجتناعی هم تکمیلی ولی prp نشدم و نمیدونم تعلق میگیره یا نه

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...