2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048077 بازدید | 684642 پست
ااااای جووووون دلم 😍😍😍 الهی هزاران بار شکر 😍😍 خیییییلی خوشحال شدم. ان شالله این روزو برا هممون ...

الهی آمین، خب اگر لیلا جان باشه ایشون هم زایمان کردن، فکر کنم نزدیکای ۴ ماهگی باشن دردونه هاش هزار ماشالا ❤️

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم وقتی همه چیز خوب و نرماله دیگه سلفری برای چی؟ 

عارفی میگه چون سن ت بالاست باید سلفری انجام بدی.

ویزیت ر کرده دویست تومن،سونو ر کرده۲۵۰ تونن.یعنی از مطب میای بیرون۴۵۰ پیاده کرده!

اون چه درک می‌کنه پنج میلیون تومان یعنی چی!!! پنج میلیون ازکجا بیارم بدم سلفری!!!!!

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من چون سقط مکرر بودم دکترم گفتند تخمک کیفیت لازم نداره وپیشنهاد تخمک اهدایی دادند.نمی دونم مشکل شما ...

ممنون عزیزم ان شاءالله به سلامتی و دل خوش این دوران رو بگذرونید.

بله قسمت اول پیامم، سوالی نبود خودمم نمی‌دونم ممکنه پیشنهاد بشه بهم یا نه.

ان شاءالله هر چی خیره.....

دکتر علیرضایی نه فریز نکردم گفتم اگر نشد طبیعی اقدام میکنم دیگه هرچی خدا بخواهد

پس مرکزمام بودین

به سلامت دنیابیادگل پسرتون⚘⚘⚘

همون موقع تمام جنین هاراتعیین جنسبت کردن؟

برامنو همه روفریزکردن نمیدونم چندتاپسرهست

خدایابه امیدخودت🌺
ای خدا تهران عزیزم  ملارد زلزله اومد تهران و اطراف تهرانم لرزش رسید  ولی خیلی شیشه ها لر ...

الهی

ان شاءالله بلادورباشه

ماهم اطراف تهرانیم اما چیزی حس نکردم😑

خدایابه امیدخودت🌺
حتما عزیزم این دفعه جواب میگیری چقد سخت گذشته بهت آدم واقعا اذیت میشه دکتر حسینی هم خوبه واقعا من فک ...

قربووونت برم عزیزم. ان شاالله با دعاهای شما😘😘😘 ان شاالله هممون نتیجه بگیریم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ننمیدونم والا انگار خواب رفته ی جوری میشه اخه چرا دوتا داده کاش یکی میداد 

خوشم میاد هیچ کدومم راضی نیستیما😂 منم چون همیشه دو تا میدادن ولی این دفعه یکی دادن با خودم میگفتم کاش دو تا می داد شاید یکی خیلی ب درد نخوره😂😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی آمین، خب اگر لیلا جان باشه ایشون هم زایمان کردن، فکر کنم نزدیکای ۴ ماهگی باشن دردونه هاش هزار م ...

الهییی شکر😍😍😍

منم دارم آلا چنتا میخوری من دوتا میخورم

ی دونه🥴