2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
دقیقا منم همین شرایطو داشتم عزیزم. و دو سال ک ی مرکز دیگه بودم فکر می کردم سیستم بدن من اینجوریه ک ف ...

ممنون عزیزم از توضیحات کاملت. دوفاستون را قبل شروع سیکل اول قبل پریودی خوردی و بعد پری اومد و رفتی تو سیکل یا دوفاستون را ادامه دادی؟ بعد از پانکچر اول دوفاستون دوباره خوردی و بین دوتا پانکچر پریود نشدی؟

در مورد مرکز ، خب من تبریزم از مراکز شهرای دیگه اطلاعی ندارم متاسفانه. هزینه هم هر عمل ۱۰ میلیون و ۱ ...

عزیزم تهرانو نمیدونی کدوم دکتر سیکل شانگهای انجام داده؟ اسم دکتر خودتون چی بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای خدا کنه😍😍😍 خدا کنه برا منم از همین باشه🥺 توکل ب خدا

انشاالله همین طوره.من انتقال دومم یادمه یک هفته خونه مادرم بودم چون دخترم واقعا کاراش زیاده و نمیتونستم خونه خودم استراحت داشته باشم. روز ۸ بود که اولین لار از اونجا برگشتنی از خونه بیرون اومدم. از پارکینگ تا تو خونه اونم با اسانسور اونقدر تپش قلب گرفتم و سرگیجه که شک کردم کفتم یعنی حامله شدم؟ از روز ۸ که زوده. اما واقعا همینطور بود

سلام دخترا خوبین سوره محمد.حجرات وقلم خوندم به نیت حفظ جنینای باردارا وانتقالیا  وحاجت روایی ب ...

خدا قبول کنه عزیزم😘الهی حاجت روایی خودت و همه ی دوستان و چشم انتظارا 

دوستان میشه راهنمایی کنید چه جوری از دکتر زرنانی نوبت بگیرم  سایت تابان میرم ولی نمیشه

ب خود مرکز تابان زنگ زدی ؟؟تلفنی هم وقت میدن 

طوطیا جون پای مرغو قبل انتقال بخورم یا بعدش ؟؟

انشاالله که هست عزیزم.به نبودنش فکر نکن من سلطان بیبی چکم.از روز ۵.۶بیبی میزدم.هربار ۳۰تا میخریدم ر ...

منم زیاد بی بی منفی دیدم ب دلم افتاده بی بی بزنم منفی نشون میده ..بهتره سمتش نریم 

عزیزم.منم اینبار سینه درد ندارم انشاالله که خیره برامون درد پریود زیادی ندارم کوچلوی میاد ومیره.الب ...

ن عزیزم من پرسیدم گفتن جنین ۳ روزه اول  لانه گزینی میکنه پس ینی ۳ روز میتونه زنده بمونه ...منم با حرف اون خانوم ک گفت فقط چندساعت زنده اس خیلی استرس گرفته بودم

ب خود مرکز تابان زنگ زدی ؟؟تلفنی هم وقت میدن  طوطیا جون پای مرغو قبل انتقال بخورم یا بعدش ؟؟

نوبت گرفتم عزیزم شب قبل انتقال پاچه گوسفند بخور از روز انتقال تا چند روز سوپ پای مرغ تو وعده هات باشه سوپ قلم هم خوبه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
من که نمیزنم تا روز آزمایش چرا باید الکی استرس بدیم به خودمون من و شما انتقالمون یه روز بود آزمایشم ...

آره واقعا جز استرس هیچی نیست.

وایی خدایا اینو نصیبمون کنه عزیزم

کی بدنیا میان حساب کن به منم بگو