2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048122 بازدید | 684644 پست
مرسی فدات شم اره دخترمم خوبه هم خوشحاله هم گاهی میگه چرا بی بی مون دختر نشد من خواهر میخواستم😂😂😂

ای جون دلم

کاش شرایط جور بشه برای آبجی اوردن.انشاالله خدا بهش به موقع آبجی بده که بابا مامانش نتونند جلو آمدنش بگیرن

خدا غافگیرشون کنه 😁🤩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم والا. دیشب اصلا حس می کردم سرپا ک وایمیسم جون ندارم تو پاهام. توکل ب خدا. امروز میخوام ب محبو ...

عزیزم فکر خوبیه همسرتم بتونه حضوری بره پیش دکتر بهتر هست ولی حتما برو  انشاالله که خیره

سلام دخترا خوبین سوره محمد.حجرات وقلم خوندم به نیت حفظ جنینای باردارا وانتقالیا  وحاجت روایی ب ...

خدا نی نی های تو دلت رو حفظ کنه سالم و سلامت بغلشون بگیری عزیزم 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
فداتشم ممنون انشاالله مثبت شدن همه انتقالیا و خودت عزیزم😍 من کم کم فک میکنم برم بی بی چک بگیرم ازی ...

انشاالله که هست عزیزم.به نبودنش فکر نکن

من سلطان بیبی چکم.از روز ۵.۶بیبی میزدم.هربار ۳۰تا میخریدم روزی دوتا یوقت ستا میزدم.

اما اینبار مثل سگ وحشت دارم ازش 

ای جون دلم کاش شرایط جور بشه برای آبجی اوردن.انشاالله خدا بهش به موقع آبجی بده که بابا مامانش نتونن ...

وووی نه دیگه دو تا کافیه خدا حفظ شون کنه دیگه نه جون بارداری دارم نه بچه داری😀😀

روز چندی عزیزم؟ ان شاالله ک مثبت میشی😍 ولی اگه ازونایی ک استرس میگیری اگه زوده هنوز نزن. فکرای منفی ...

من شنبه انتقال دادم امروز میشه ۸ روز 

خودم ک فکر میکنم  بیخیالم ولی راست میگی  آدم از بی بی چک لنتی استرس میگیرع چششم😘😁

میشه لطفاً بگید که به دکتر چیا بگم و چه درخواست های ازش بکنم؟؟ البته تایمم ندارم  من چرا گیج ش ...

عزمزمه در مورد prp بپرس که برات انجام میده یا نه 

بپرس سرم ivig یا اینترالیپید لازم داری یا نه؟

چسب جنین رو بپرس روز انتقال برات میزنن یا خودت لازمه بزنی؟

بپرس انتقالت یک مرحله ای هست یا دو مرحله ای؟ البته اگه جنین بلاست باشه یک مرحله ای انجام میده

بپرس برای افزایش ضخامت به جز داروهایی که تجویز میکنن کار خاص یا غذایی لازمه مصرف کنی 

البته معمولا خودشون همه چی رو میگن ولی اگه یادش رفت تو اینا رو بپرس که بدنی

بیخیال علائم. من کلا تا هفته ۵ بارداری هیچ علائمی نداشتم

واقعاً یعنی هیچی نداشتی قبل از آزمایش ؟

فدات بشم تو دعاها وقرانم بیادتم.هم شما وهم سحر وهم کاربری که دوقلو دختر داره خاواده شوهرش بیلیاقتن 

انشاالله دوقلوهای نازتون بسلامتی بدنیا بیاد 

التماس ودعا

بهار جان درد سینه نداشتی ؟

من میگم شاید استرادیول خارجی اینبار میخورم سینه م درد نگرفته 

سلام دخترا خوبین سوره محمد.حجرات وقلم خوندم به نیت حفظ جنینای باردارا وانتقالیا  وحاجت روایی ب ...

قبول باشه عزیزم😘 خدا خیرت بده❤️❤️❤️ ان شاالله مثبت شدن ازمایشت😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشاالله که هست عزیزم.به نبودنش فکر نکن من سلطان بیبی چکم.از روز ۵.۶بیبی میزدم.هربار ۳۰تا میخریدم ر ...

من که نمیزنم تا روز آزمایش چرا باید الکی استرس بدیم به خودمون

من و شما انتقالمون یه روز بود آزمایشمون یه روزه بچه هامون خیلی هم سن میشن :)))

من شنبه انتقال دادم امروز میشه ۸ روز  خودم ک فکر میکنم  بیخیالم ولی راست میگی  آدم ا ...

چشمت بی بلا عزیزم😘😘 ان شاالله همتون خوش خبر میاین😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم. نه اصلاااا دریغ از ی علامت😂 ب یکی از بچه ها میگفتم ک روزای اول خیلی ناامید بودم چون تو ...

عزیزم.منم اینبار سینه درد ندارم انشاالله که خیره برامون

درد پریود زیادی ندارم کوچلوی میاد ومیره.البته شایدم زود باشه 

آخه یکی از بچه ها گفت جنین تا ۳دقیقه زنده اس 

فکرم مشغول شده که گرفته باید علایم نشون بده

من فقط دیشب ی دردی از کنار واژن یا رحم چون نتونستم تشخیص بدم میوفتاد تو پام از کشاله ی ران تا پایین پای چپ

انشاالله تا آخر هفته استارت مثبت شدنمونو میزنی