2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
من همون میشه خوندم . اگه نگفته بودی متوجه نشده بودم 😂

😅😅😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو خیره ایشالله عزیز دلم 🥰🥰🥰

نگار جان من همیشه که زنگ میزدم نوبت می‌گرفتم همون روز بهم نوبت میداد 

ولی اینبار که زنگ زدم گفت دوشنبه بیا 

اشکالی نداره روز سوم؟

نمیدونم چرا استرس گرفتم ، کاش می‌گفت همین امروز بیا

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربووونت برم عزیزم. همه اش ب لطف خدا دل گرمی ها و روحیه هایی هس ک شماها اینجا میدید❤️❤️❤️

😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم درست راهنماییت کردن، این یه رویه اشتباهه داخل ایران که در مورد تخصص های مختلف نظر میدن، حتی اگ ...

سلام سحر جانم خوبی؟

عه چ جالب ینی تپش قلب مربوط ب متخصص داخلیه😃؟نه از ارجاع ب متخصص شون متعجب نشدم فقط فکر می کردم ارجاع بدن ب متخصص قلب مثلا. اینکه گفتن داخلی برام خیلی تعجب اور بود. نمیدونستم😅 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من پریود شدم🙂  نمیدونم چرا دلشو ندارم به مرکز زنگ بزنم نوبت بگیرم 😂 از نظر تایمی خیلی گی ...

مبارکه. توکل کن ب خدا و زنگ بزن. ان شاالله پر خیر و برکت باشه برات عزیزم😍

سلام سحر جانم خوبی؟ عه چ جالب ینی تپش قلب مربوط ب متخصص داخلیه😃؟نه از ارجاع ب متخصص شون متعج ...

خوبم عزیزم شکر خدا شما چطوری؟ بله اول به متخصص داخلی ارجاع داده میشه در صورت لزوم ایشون به متخصص قلب و عروق ارجاع میدن.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
میشه لطفاً بگید که به دکتر چیا بگم و چه درخواست های ازش بکنم؟؟ البته تایمم ندارم  من چرا گیج ش ...

بچه ها چسب جنین رو میگفتن، نمیدونم خراش فک کنم برا قبل انتقاله نه، اگه لازم بود پی ار پی ک فک کنم چون مشکل ضخامت نداری شاید نیازم نباشه، هچینگ کردن جنین رو هم یادمه قبلا میگفتن بچه ها اینا فعلا یادمه

مبارکه. توکل کن ب خدا و زنگ بزن. ان شاالله پر خیر و برکت باشه برات عزیزم😍

قربونت مهربونم♥️🩵

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها چسب جنین رو میگفتن، نمیدونم خراش فک کنم برا قبل انتقاله نه، اگه لازم بود پی ار پی ک فک کنم چو ...

فکر کنم فقط بتونم بگم چسب ، و هچینگ!

هچینگ چیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیروز صبح زلزله اومد اینجا  من خواب بودم ساعت ده و نیم  شوهرم داد زد پاشو زود باش  ...

الهیییی عزیزم🥺 کجا اومده؟ خداروشکر ک بخیر گذشته‌ . اسمش ک میاد تن و بدن منم میلرزه. مام سال ۹۲ ی سنگینشو تجربه کردیم. ان شاالله بلا همیشه دور باشه ازتون.

منم همش اون ۳-۴ روز اول انتقال  فکر می کردم الان تو این وضعیت زلزله بیاد من چیکار باید بکنم(خدا بگم چیکارشون کنه کسایی ک شایعه میندازنو ادم ناخوداگاه ی خوفی میاد تو دلش) چجوری بدوم لباس بپوشم و.... اخه من حالت عادی هم حرکتام ناگهانیه حالا شرایط اونجوری پیش بیاد دیگه بدتر😅😅 البته خیلی کنترل کردم این مدت حرکتامو 

وای خدارو شکر که اتفاق ناگواری نیوفتاده و حالتون خوبه 😂😂 از این به بعد عقب زدی بگو همسرت بت ...

اخه من سر وقته همیشه هم دو روز زودتر میشم کلافه شدم بخدا🥺

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...