دقیقا منم همین شرایطو داشتم عزیزم. و دو سال ک ی مرکز دیگه بودم فکر می کردم سیستم بدن من اینجوریه ک فولیکولا اینجوری میشن. من هیچ وقت تخمک بیشتر از ۷ تا نداشتم که اونام سایزاشون با فاصله از هم رشد می کرد و خیلی وقتا ب درد نمیخورد دیگه. تو اولی ۷ تا فولیکول داستم ک ۵ تا کشیدن و هر ۵ تا جنین شد. تو دومی هم ۶ تا فولی داشتم ک متاسفانه ۲ تاش چون فاصله اش زیاد بود ازاد شدن تا روز پانکچر و از اون ۴ تا فقط ۲ تا تخمک کشیده شدن ک ازونم فقط ی جنین خییییییلی ضعیف تشکیل شد. دیگه ب من گفتن یا جنین اهدایی بگیریم یا انقد پانکچر کنیم ک تعدا جنین ها زیاد بشه.
ک خدا تو دلم انداخت ی جای دیگه هم امتحان کنیم ک اومدم این مرکز جدید. دکتر با یه دونه قرص دوفاستون😃 قبل شروع سیکل مشکلو کنترل کرد. اگه اشتباه نکنم از روز ۲۰ دوره روزی دو تا دوفاستون داد تا پریود شدم و وارد سیکل شدم .داروهای شروع سیکلم اینا بودن :
سینال اف ۴۰ درجه
کیوتن، اووابوست، ویتامین دی، dhea، دوفاستون ۲ تا هر ۱۲ ساعت، هر شب هردو ازیترومایسن، تو سونوی روز ۱۰ وقت پانکچر اول مشخص شد که روز ۱۳ سیکلم بود. (سایز همه فولی ها رو نوشتم برا خودم قشنگ همه تو ی رنج نزدیک هم شدن نه مث قبلیا ک دو سه تا ۱۷-۱۸ میشد ۴-۵ تا ۱۰-۱۱)که روز قبلش باید دو تا امپول واریوپپتیل میزدم. کلا ۷ تا فولی داشتم ک ۶ تا تخمک کشبده شد و ۴ تا جنین تشکیل شد.
بعد پانکچر اول روز ۱۷ سیکلم دوباره دوفاستون و سینال برام شروع شد برای شروع سیکل دوم پانکچر که این سیکل هم تقریبا ۱۴ روز طول کشید و پانکچر دوم روز ۳۱ پریودیم انجام شد اینجام اول ۴ تا فولی داشتم بعد شد ۶ تا. ک تو پانکچر ۴ تا تخمک کشیده بودن و ۲ تا جنین شد. در کل از جمع سیکل شانگهای من از ۱۰ تا تخمک ،۶ تا جنین تشکیل شد. درسته خیییلی کمه ولی برا منی ک دیگه کلا ناامید شده بودم و اونور دیگه گفتن کلا اهدایی بگیریم ی چیزی مث معجزه بود.