2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست

من پریود شدم🙂 

نمیدونم چرا دلشو ندارم به مرکز زنگ بزنم نوبت بگیرم 😂

از نظر تایمی خیلی گیجم...

امروز که برم مرکز ، ۹ روز دیگه ام برم سنو بشم ..

معمولاً چند روز بعدش میگه بیا انتقال؟؟

من تابحال مشکل ضخامت نداشتم که مثلاً عقب بیوفته

دفعه ی قبل هم ضخامتم یه هفته قبل انتقال ۸ خورده بود ( فکر کنم همون روز ۹ سیکل چک کردن ضخامت ۸ بوده ) دقیق یادم نیست چه روزی بود

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

میشه لطفاً بگید که به دکتر چیا بگم و چه درخواست های ازش بکنم؟؟ البته تایمم ندارم 

من چرا گیج شدم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از پاسخت عزیزم  این بنده خدا ذخیره اش کمه و تو سیکل که میره هم تعداد فولی ها کمه و هم فا ...

دقیقا منم همین شرایطو داشتم عزیزم. و دو سال ک ی مرکز دیگه بودم فکر می کردم سیستم بدن من اینجوریه ک فولیکولا اینجوری میشن. من هیچ وقت تخمک بیشتر از ۷ تا نداشتم که اونام سایزاشون با فاصله از هم رشد می کرد و خیلی وقتا ب درد نمیخورد دیگه. تو اولی ۷ تا فولیکول داستم ک ۵ تا کشیدن و هر ۵ تا جنین شد. تو دومی هم ۶ تا فولی داشتم ک متاسفانه ۲ تاش چون فاصله اش زیاد بود ازاد شدن تا روز پانکچر و از اون ۴ تا فقط ۲ تا تخمک کشیده شدن ک ازونم فقط ی جنین خییییییلی ضعیف تشکیل شد. دیگه ب من گفتن یا جنین اهدایی بگیریم یا انقد پانکچر کنیم ک تعدا  جنین ها زیاد بشه.

ک خدا تو دلم انداخت ی جای دیگه هم امتحان کنیم ک اومدم این مرکز جدید. دکتر با یه دونه قرص دوفاستون😃 قبل شروع سیکل مشکلو کنترل کرد. اگه اشتباه نکنم از روز ۲۰ دوره روزی دو تا دوفاستون داد تا پریود شدم و وارد سیکل شدم .داروهای شروع سیکلم اینا بودن :

سینال اف ۴۰ درجه
کیوتن، اووابوست، ویتامین دی، dhea، دوفاستون ۲ تا هر ۱۲ ساعت، هر شب هردو ازیترومایسن،  تو سونوی روز ۱۰ وقت پانکچر اول مشخص شد که روز ۱۳ سیکلم بود. (سایز همه فولی ها رو نوشتم برا خودم قشنگ همه تو ی رنج نزدیک هم شدن نه مث قبلیا ک دو سه تا ۱۷-۱۸ میشد ۴-۵ تا ۱۰-۱۱)که روز قبلش باید دو تا امپول واریوپپتیل میزدم. کلا ۷ تا فولی داشتم ک ۶ تا تخمک کشبده شد و ۴ تا جنین تشکیل شد. 

بعد پانکچر اول  روز ۱۷ سیکلم دوباره دوفاستون و سینال برام شروع شد برای شروع سیکل دوم پانکچر که این سیکل هم تقریبا ۱۴ روز طول کشید و پانکچر دوم روز ۳۱ پریودیم انجام شد اینجام اول ۴ تا فولی داشتم بعد شد ۶ تا. ک تو پانکچر ۴ تا تخمک کشیده بودن و ۲ تا جنین شد. در کل از جمع سیکل شانگهای من از ۱۰ تا تخمک ،۶ تا جنین تشکیل شد. درسته خیییلی کمه ولی برا منی ک دیگه کلا ناامید شده بودم و اونور دیگه گفتن کلا اهدایی بگیریم ی چیزی مث معجزه بود. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون از پاسخت عزیزم  این بنده خدا ذخیره اش کمه و تو سیکل که میره هم تعداد فولی ها کمه و هم فا ...

در مورد مرکز ، خب من تبریزم از مراکز شهرای دیگه اطلاعی ندارم متاسفانه. هزینه هم هر عمل ۱۰ میلیون و ۱۵۰ شد حدودا در واقع ۲۰ میلیون و خورده ای فقط عمل. ولی داروها خییییلی با بیمه تکمیلی پایین در اومد.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم شاید به خاطر ترشح هورمون اچ سی جی باسه. من به محض حاملگی اینطوری میشم تا دو سه ماه. یکم جلو ...

وااای خدا کنه😍😍😍 خدا کنه برا منم از همین باشه🥺 توکل ب خدا

دیروز صبح زلزله اومد اینجا 

من خواب بودم ساعت ده و نیم 

شوهرم داد زد پاشو زود باش 

پریدمممممممم

گفت بیا بریم بیرون زلزلست 

من دنبال چادر می‌گشتم😂

تموم تنم می‌لرزید رو پا نمی‌تونستم وایسم

بعد گفتم کو زلزله نبوده که 

بعداً فهمیدیم زلزله بوده

یک هفته زودتر پریود شدم از ترسم 

خیلی بد بود 

بعد گفت از دفعه بعد اگر زلزله اومد آروم میگم عزیزم پاشووو زلزله اومده😂😂😂😂😂😂😂😂تا بریم بیرون می‌میریم😂

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
منم روز انتقال اصلا دکترم نذاشت باهاش حرف بزنم آدم اینهمه خرج میکنه ی راه ارتباطی هم نمیزارن برا آدم ...

چی بگم والا. دیشب اصلا حس می کردم سرپا ک وایمیسم جون ندارم تو پاهام. توکل ب خدا. امروز میخوام ب محبوبه جون زنگ بزنم ببینم وضع اون چطوره، اونم این علائمو داره یا نه.

همسرمم میگه اگه خوب نشدی میرم خودم با دکتر حرف بزنم.من مخالفت کردم ولی فک کنم ب قول شما باید همین کارو بکنم. فقط موندم اخه قرص زیادی هم ندارم الان فقط قرصای همیشگی ک میخورم هس(مث لووتروکسین، ویتامین ای و دی، کوآلی فول ) + استرادیول و آسپرین و شیاف و امپول پروژسترون و انوکسا. تنها چیز جدید تو سیکل پروژسترون ها و انوکساست. همه رو قبلا ت  انتقالای قبلی هم داشتم غیر آمپول پروژسترون که اونو فقط تا انتقال میدادن بعد فقط شیاف بود. حالا باید ببینم عوارض آمپول تپش قلب و تنگی نفس هس یا نه

دیروز صبح زلزله اومد اینجا  من خواب بودم ساعت ده و نیم  شوهرم داد زد پاشو زود باش  ...

وای خدارو شکر که اتفاق ناگواری نیوفتاده و حالتون خوبه

😂😂 از این به بعد عقب زدی بگو همسرت بترسونه تورو بهترین درمانه

منم ۴ روز زودتر شدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راسنی ی چیزی ک الان یادم اومد ۲ تا تفاوت تو سیکل پانکچر تو مرکز جدید با قبلیا وجود داشت. اولی دوفاستون قبل شروع سیکل بود ک گفتم و دومی اینکه تو سیکل همیشه سینال میدادن با hmg  ک اگه اشتباه نکنم دو پودر و ی آب بود قاطی تزریق می کردیم. اینجا hmg ندادن. من فک کردم شاید یادشون رفته چون شنیدم ب کسای دیگه داده بودن. ب ماما گفتم گفته نه اگه نیاز بود دکتر میداد . فک کنم اینم احتمالا تو ی دست شدن سایز فولیکولا موثر بوده

برو خیره ایشالله عزیز دلم 🥰🥰🥰

فدای مهربونیت😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فداتشم ممنون انشاالله مثبت شدن همه انتقالیا و خودت عزیزم😍 من کم کم فک میکنم برم بی بی چک بگیرم ازی ...

روز چندی عزیزم؟ ان شاالله ک مثبت میشی😍 ولی اگه ازونایی ک استرس میگیری اگه زوده هنوز نزن. فکرای منفی هم موقوف😁

بیخیال علائم. من کلا تا هفته ۵ بارداری هیچ علائمی نداشتم

ادم اینارو میشنوه امیدوار میشه😊😍

عزیزم من هفت جنین برام تشکیل شد از هفت تخمک دوتاش مشکل کروموزومی داشت یعنی یکی اصلاy نداشت و اونیکی ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیز دلم 😍 آفرین به این روحیه ... انشالله که خدا ناامیدت نکنه و تا آخر از باداریت لذت ببری

قربووونت برم عزیزم. همه اش ب لطف خدا دل گرمی ها و روحیه هایی هس ک شماها اینجا میدید❤️❤️❤️